"OVAKO SE ĐOKOVIĆ ŠALJE U PENZIJU": Mladi lavovi kuju paklen plan protiv Srbina

Novosti online

04. 12. 2023. u 10:07

Danski teniser Holger Rune smatra da mlađi moraju konstantno da pobeđuju Novaka Đokovića ukoliko žele da ga „oteraju“ u penziju.

ОВАКО СЕ ЂОКОВИЋ ШАЉЕ У ПЕНЗИЈУ: Млади лавови кују паклен план против Србина

Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Uz Karlosa Alkaraza i Janika Sinera, 20-godišnji Rune predvodnik je nove generacije.

- Stvarno je super biti deo te grupe, svi smo imali odlične sezone – Janik je bio fenomenalan, Alkaraz osvojio vimbldonsku titulu. Za sport je dobro da postoji grupa momaka koja može da dominira na Turu. Ne kažem da već dominiramo, Novak je i dalje tu, tako da moramo da pokušamo da ga sklonimo s vrha - rekao je Rune i dodao:

- Novak je osvojio tri od četiri slema ove godine. Ne možemo da kažemo da je otišao jer moramo da ga pobedimo svaki put, ne samo jednom. Probaću da ga savladam svaki put jer ako nastavlja da osvaja velike turnire, zašto bi prestajao?

Rune je pobedio Đokovića u Rimu, ali se Novak dvaput revanširao u finišu sezone – u Parizu i u Torinu.

- On neće prestati dok ga ne svrgnemo, a to ćemo uspeti ako što pre podignemo nivo. Meni se zapravo sviđa što je Novak još tu jer tako mi mlađi možemo da vidimo šta je prava stvar, šta je ono što je potrebno uraditi. Da nikada nismo iskusili Rodžera, Rafu ili Novaka, mislim da bi nam nešto nedostajalo. Novak postavlja ekstremno visok standard i nama je od velike pomoći da to vidimo iz prve ruke - zaključio je osmi teniser sveta.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)