ŠTETA ŠTO TV KAMERE TO NISU SNIMILE: Karlos Alkaraz otkrio šta mu je Novak Đoković uradio na treningu

Novosti online

30. 10. 2023. u 18:30

KARLOS Alkaraz pred početak pariskog mastersa trenirao je sa Novakom Đokovićem. Španac je na konferenciji za medije otkrio zašto je sparingovao sa srpskim teniserom.

ШТЕТА ШТО ТВ КАМЕРЕ ТО НИСУ СНИМИЛЕ: Карлос Алкараз открио шта му је Новак Ђоковић урадио на тренингу

Tanjug/AP

Trenutno drugi igrač sveta je otkrio i ko je pobedio u pomenutom meču na treningu.

- Mislim da je to bio najbolji način da se pripremim za ovaj turnir – znate, da treniram sa najboljim. Pričali smo o tome pre nego što smo došli u Pariz kako bi bilo super da jednom organizujemo trening – i upravo to se desilo juče. Novak je pobedio – ali se nadam da će ovo biti slučaj samo u ovakvim prilikama, na treningu - rekao je Alkaraz.

Naglasio je da nije 100 odsto spreman, a izveo je svoje mišljenje ko bi mogao da osvoji trofej u Bersiju.

- Ne mogu da kažem da sam 100% spreman jer bi to mogla da bude laž. U ovom periodu sezone, posle duge takmičarske godine, mislim da svaki igrač oseća bolove i probleme u svom telu – i ja se trenutno tako osećam. Bol je i dalje tu, iako sam proteklih nekoliko nedelja sproveo dobar oporavak i mislim da sam dovoljno spreman da ovde ostvarim dobar rezultat. Ne znam koi ma više šansi da osvoji ovaj turnir od mene – da li je to Novak ili neko drugi. Janik (Siner) je u sjajnoj formi, Medvedev takođe. Mislim da je veliki broj igrača trenutno na visokom nivou igre, da je žreb potpuno otvoren – i da veći broj igrača može da osvoji ovaj turnir.

Španac je uzbuđen što će igrati na mastersu u Parizu.

- Veoma sam uzbuđen pred nastup na ovom turniru, i iako možda nemam baš sjajna sećanja – nastojim da ih stavim u drugi plan. U 2021. nisam ostvario dobre rezultate, dok sam prošle godine dobrim igrama nadoknadio te propuste – pa se nadam da ću i ove nastaviti u tom maniru. Ipak, u potpunosti sam usresređen na ovu godinu i to kako se osećam na terenu. Ukratko, jedva čekam svoj prvi nastup u Bersiju ove godine - zaključio je Alkaraz.

Podsetimo, drugi igrač planete će u drugom kolu odmeriti snage sa Rusom Romanom Safijulinom.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)