SKANDALOZNA IZJAVA NADALOVOG STRICA: "Za Rafu bi bilo dobro da se povrede Đoković i Alkaraz"

Novosti online

21. 10. 2023. u 14:34

GODINAMA između "velike trojke" - Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer vladalo je veliko rivalstvo. Uspeo je sjajni Srbin da pretekne rivale i postane najbolji teniser svih vremena, a to se ne dopada svima.

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА НАДАЛОВОГ СТРИЦА: За Рафу би било добро да се повреде Ђоковић и Алкараз

Foto: Printskrin

Taj podatak pao je teško Rafaelu Nadalu - Španac je nedavno izjavio da je Novak "frustriran osvajanjem grend slem titula", a sada je i njegov stric Toni odlučio da odapne "otrovne strelice" ka prvom teniseru planete...

U izjavi za "Majorka Buletin", on je istakao, navodno kkroz šalu da bi bilo dobro da se povrede Novak Đoković, Karlos Alkaraz i Danil Medvedev, kako bi njegov pulen mogao da se vrati na vrh.

- Rafa igra dobro, trenira, gledao sam ga prethodnih dana i sve je bolji. Međutim, trebaće povrede Novaka, Karlosa i verovatno Danila, to bi mu mnogo pomoglo. Šalim se naravno. Igra dobro, hoće da se vrati na teren i odlučan je da sledeća godina bude dobra za njega - rekao je Toni neukusno se šaleći.

A najavio je i skori kraj Rafine karijere.

- Moj sestrić ima san da igra dogodine. I biće mu to verovatno poslednja sezona u karijeri. Želi da se takmiči na najvišem nivou, odlučan je u tome. Osvojio je Rolan Garos 14 puta, zašto ne bi i 15. put da stavi tačku. Treba nam taj trofej u Parizu - objasnio je Toni.

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)