"NE CENE GA KOLIKO BI TREBALO"! Nik Kirjos stao u odbranu Đokovića, a onda otkrio kako se osećao zbog Federera

Novosti online

05. 10. 2023. u 10:09

Jedan od najvećih šoumena na ATP turu Nik Kirjos gostovao je u podkastu legendarnog boksera Majka Tajsona, gde je govorio o svakojakim temama.

НЕ ЦЕНЕ ГА КОЛИКО БИ ТРЕБАЛО! Ник Кирјос стао у одбрану Ђоковића, а онда открио како се осећао због Федерера

TANJUG/AP

Naravno, glavna je bila GOAT trka za najvećeg tenisera svih vremena. Kirjosa su upitali protiv kog igrača mu je bilo najteže da igra, a Australijanac je ko iz topa rekao Federer.

– Kada sam se pojavio na turu, dobio sam priliku da odigram protiv svakakog člana velike trojke. Protiv Nadala sam uvek igrao svoj najbolji tenis. Slično je kao i u boksu „Stil pravi borbe“. Najteže je bilo protiv Federera, pošto je uvek bio agresivan i nije vam dao prostora da dišete. Često sam se osećao kao g***o – rekao je Nik.

Nakon toga je dodao da je srpski teniser Novak Đoković definitivno najbolji teniser u istoriji „belog sporta“.

– Mislim da je Đoković najboljih svih vremena. Ima 24 slema i mislim da će uzeti još nekoliko, to je šašavo. Mislim da ga ne cene koliko bi trebalo. Na turu je skoro 20 godina, dopada mi se ta dugovečnost.

Posebno je istakao značaj tima koji ga okružuje.

– Zato je tim bitan, da imaš fizioterapeuta koji putuje sa tobom, da se pobrineš i da imaš neki rad u teretani. Teško je jer ima dana kada teniski meč može da traje i pet sati. Igrao sam mečeve koji su trajali skoro pet sati. Fizički ste u redu, ali mentalno ste iscrpljeni. I to treba uraditi sedam puta da bi se osvojio grend slem. To je jedna od najtežih stvari da se urade – zaključio je Nik.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!