ŠPANAC ŠOKIRAO TENISKI SVET! Neočekivan potez Karlosa Alkaraza u borbi sa Novakom Đokovićem

Novosti online

03. 10. 2023. u 08:00

Španski teniser Karlos Alkaraz odlučio je da povuče prijave sa svih turnira koji na početku 2024. godine dolaze pred Australijan open.

ШПАНАЦ ШОКИРАО ТЕНИСКИ СВЕТ! Неочекиван потез Карлоса Алкараза у борби са Новаком Ђоковићем

FOTO: Tanjug/AP

Trenutno drugi reket sveta je na početku ove sezone zbog povrede koju je zadobio upravo na tim pripremnim turnirima propustio grend slem u Melburnu, pa ne želi da mu se tako nešto ponovi.

- Sledeće godine bih igrao na sva četiri grend slema. Nadam se da neću propustiti nijedan. Pokušaću da radim onono što sam i ove godine. Bio bih više nego srećan ako bih osvojio iste turnire. To je moj cilj za sledeću godinu. Trenutno sam srećan sa nivoom svoje igre i rezultatima koje sam ostvario. Godina nije gotova, ima još nekoliko turnira. Tako da se nadam da završim godinu kao što sam je započeo - rekao je Alkaraz, a prenosi "Marka".

Podsetimo, mladi Španac je ove godine igrao na tri grend slema. Australijan open je propustio, na Rolan Garosu i Ju-Es openu je stigao do polufinala, a Vimbldon je osvojio pobedivši Novaka Đokovića u velikom finalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)