NEVEROVATAN JE! Ovo je Novak Đoković uradio odmah posle dočeka

Novosti online

13. 09. 2023. u 18:58 >> 16:29

SPEKTAKULARAN doček priređen je u utorak uveče u Beogradu košarkašima, basketašima i Novaku Đokoviću posle njihovih sjajnih uspeha u minuloj sedmici, a Nole je potom na još jedan način oduševio Srbiju.

НЕВЕРОВАТАН ЈЕ! Ово је Новак Ђоковић урадио одмах после дочека

Foto: Z. Jovanović

Podsetimo, Đoković, koji je poslednji izašao pred više desetina hiljada navijača okupljenih kod Skupštine grada Beograda, i to noseći pehar Ju-Es opena, jer je i stigao na doček pravo iz Njujorka, proveo je veče sa kolegama iz sporta, potom je usledio kraći noćni provod (na kome je bio i Nikola Jokić i na kome su se ispunjavale posebne muzičke želje), a već idućeg prepodneva Nole je uradio nešto što je raspametilo mnoge.

Đoković je, naime, seo na avion - i uputio se u Valensiju.

Razlog?

Teniska reprezentacija Srbije igra na Dejvis kupu, a najbolji teniser sveta rešen je da, kad već nema nekih hitnih i bitnih privatnih obaveza po završetku njujorškog grend slema, odmah sebe i svoj teniski talenat stavi na raspolaganje nacionalnom timu.

Nole je, inače, stigao u Valensiju, gde ga je na aerodromu dočekao direktor Dejvis kupa, a njegov bivši kolega sa teniskih terena Felisijano Lopez...

... da bi se nedugo zatim pridružio ostatku teniske reprezentacije Srbije:

I... taj Novakov potez, da neispavan od puta "preko bare" (gde je dve nedelje vodio velike borbe na terenu Flešing Medouza), da posle izuzetno emotivnog dočeka, pa potom kratkog provoda sa ostalim srpskim sportskim junacima, krene odmah tamo gde je reprezentacaiji potreban - najbolje oslikava njegove sinoćne reči sa čuvenog balkona:

- Niko na svetu nema ovaj duh zajedništva kao mi. Niko.

Upravo je Novak jedan od dokaza za tu tvrdnju.

BONUS VIDEO: BORIŠINE PORUKE SU DAVALE NOVU SNAGU: Aleksa Avramović na prijemu kod predsednika Vučića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)