NOVAK ĐOKOVIĆ OVO NIJE OČEKIVAO: Ju-Es open se naslađuje što Karlos Alkaraz više neće biti prvi na ATP listi

Novosti online

29. 08. 2023. u 18:03

Poslednji grend slem u teniskoj sezoni "2023.", Ju-Es open, Novak Đoković je započeo velikim trijumfom, a onda je usledila i jedna zanimljiva reakcija.

НОВАК ЂОКОВИЋ ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Ју-Ес опен се наслађује што Карлос Алкараз више неће бити први на АТП листи

FOTO: Tanjug/AP

Naime, nakon što je Nole za samo 96 minuta savladao Aleksandra Milera, kao što su vam "Novosti" već javile - srpski teniser se vratio na prvo mesto svetskog rangiranja.

I, baš tome je na početku novog "radnog dana" na njujorškom grend slemu, Ju-Es open i posvetio jednu svoju objavu na društvenim mrežama.

Naime, uz fotografiju nasmejanog Noleta ovako je "obeležena" smena na vrhu ATP liste, na kojoj je trenutno Karlos Alkaraz:

- Onaj osećaj kada znaš da ćeš biti najbolje rangirani teniser sveta posle završetka Ju-Es opena.

Kada igra Novak Đoković?

Novak Đoković i njegov naredni rival, Španac Bernabe Zapata Miraljes (76. teniser sveta), treba da se sastanu u noći između srede i četvrtka po našem, srednjoevropskom vremenu, ali u trenutku pisanja ovog teksta organizatori njujorškog grend slema nisu još saopštili tačan termin tog susreta.

Pomenuti meč, i sve vezano za Ju-Es open - pratite uživo uz sportske stranice portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)