"DA JE TO URADIO ĐOKOVIĆ - DISKVALIFIKOVALI BI GA": Navijači reaguju na neverovatan događaj sa Vimbldona

Novosti online

08. 07. 2023. u 22:16

NEVEROVATNE stvari dešavaju se na Vimbldonu, a navijači su kod pojedinih događaja počeli da povlače paralelu sa nepravdom koju je doživeo Novak Đoković.

ДА ЈЕ ТО УРАДИО ЂОКОВИЋ - ДИСКВАЛИФИКОВАЛИ БИ ГА: Навијачи реагују на невероватан догађај са Вимблдона

TANJUG/AP

"Novosti" su već pisale o neverovatnim gafovima na Vimbldonu, a najčudniji je bio na meču Viktorije Azarenke i Darje Kasatkine.

Dvostruka grend slem šampionka prvi put se plasirala u četvrto kolo Vimbldona još od 2017. godine. U jednom poenu pogodila je navijača lopticom u glavu, što ne bi bilo ništa posebno da nesrećni gledalac nije bio na tribinama - susednog terena!

Jedan od ljubitelja tenisa odmah se prisetio Ju-Es Opena 2020. godine kada je Novak Đoković diskvalifikovan nakon što je pogodio sudiju lopticom u glavu.

- Đoković bi bio izbačen sa turnira zbog ovoga, napisao je taj navija na Tviteru.

Podsetimo, Novak Đoković je igrao u četvrtom kolu sa Pablom Karenjom Bustom. Incident se odigrao tokom prvog seta - nehotice je Nole pogodio linijskog sudiju u vrat i odmah bio diskvalifikovan. Iako se izvinio. I iako namere da nekog pogodi - nije bilo.

Ruku na srce, i Azarenka se izvinila navijaču. Ona je snimk podelila na Instagram storiju, uz kratku poruku "izvini", ali - nije ispaštala.

Nije je trebalo da ispašta, jer je samo smečovala lopticu, osvojivši poen. Nije trebalo da ispašta ni Noovak na način na koji je ispaštao u Njujorku, a ta nepravda još uvek boli istinske ljubitelje "belog sporta".

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)