KAKAV ČOVEK! Evo šta je Novak Đoković uradio posle ceremonije, dobijanja trofeja Rolan Garosa i intervjua na terenu (FOTO)

Novosti online

11. 06. 2023. u 21:30

NOVAK Đoković je osvajanjem rekordne, 23. grend slem titule, na Rolan Garosu 2023. ušao u istoriju tenisa, onda je obavio ono što se mora odmah posle velikih poebda, a zatim - ono u čemu uživa u takvim trenucima.

КАКАВ ЧОВЕК! Ево шта је Новак Ђоковић урадио после церемоније, добијања трофеја Ролан Гароса и интервјуа на терену (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, iako nije počeo najbolje finale Rolan Garosa, Novak Đoković ga je rešio u svoju korist, a nakon toga je obavio one šampionske formalnosti koje mu, čini se, nikada nisu toliko prijale.

A i ne čudi, postao je najtrofejniji grend slem teniser, pa je uživao i prilikom onog zvaničnog dela, kada je primao pehar i fotografisao se s njim, a i onim "pratećim obaveznim aktivnostima", poput intervjua za TV stanicu koja je i bila vlasnik prava prenosa.

Zatim je došao onaj deo pariskog popodneva u kome je Novak posebno uživao:

Umesto da, ako što to rade mnogi šampioni "belog sporta", odmah posle ceremonije odjuri da se obrati novinarima, pa da slavi - Đoković je ostao na terenu "Filip Šatrije" bar još pet minuta.

Razlog?

Izlazio je u susret svojim brojnim navijačima, fotografišući se s njima i potpisujući autograme, a zajedničku fotografiju napravio je sa skupljačima loptica, ulepšavši i njima dan.

Kako je to sve bilo, pogledajte u foto-galeriji koja je pred vama:

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)