ĐOKOVIĆ SAZNAO NEVEROVATNU STVAR: Ovako je Novak reagovao tokom TV uključenja posle pobede u četvrtfinalu Rolan Garosa

Novosti online

06. 06. 2023. u 19:28

NOVAK Đoković je nastavio da ređa trijumfe na Rolan Garosu, a posle zanimljivog četvrtfinala - desila mu se zanimljiva scena tokom uključenja u program TV Eurosport.

ЂОКОВИЋ САЗНАО НЕВЕРОВАТНУ СТВАР: Овако је Новак реаговао током ТВ укључења после победе у четвртфиналу Ролан Гароса

TV Eurosport

Podsetimo, Nole se plasirao u polufinale nakon što je u burnom meču pobedio Rusa Karena Hačanova, a kada je stao pred kameru pomenute televizije, prekinuto je uključenje njenog analitičara, nekadašnjeg teniskog asa, Džona Mekinroa.

Nole se izvinio čuvenom Amerikancu, pa ovako sumirao utiske o četvrtfinalu:

- Bila su dva meča u jednom. U prva dva seta kao da sam ostao u svlačionici. Prosto, nisam se dobro kretao, nisam dobro udarao loptu. Čuo sam kako je malopre Džon Mekinro rekao da nije bilo mog prepoznatljivog riterna tada, nije bilo agresivnosti u njima, a bilo je mnogo grešaka. Ali, treba odati priznanje Hačanovu koji me je dobrim servisima terao da se mnogo krećem. Ali, nekako sam uspeo da pronađem igru u taj-brejku, a posle tog savršenog taj-brejka, kakvog nisam odavno odigrao, kao da sam osetio da je prekidač uključen. Stvari su se promenile, mnogo bolje sam osećao lopticu, mnogo bolje udarao... Iako sam u četvrtom setu, posle brejka, izgubio svoj servis, ostao sam "u tom trenutku", odigrao osam odličnih poena u nizu i pobedio - rekao je gotovo u dahu Nole.

Novak Đoković analizira svoj meč protiv Karena Hačanova na Rolan Garosu / TV Eurosport

"Kakva analiza!", uzviknuli su voditelji Eurosporta, a Nole se nasmejao i rekao:

- Bolje nego što je radi Džon Mekinro! (smeh) Uzimam ti posao, Džone!


Na konstataciju da je ostvario nešto fantastično, da je u pet taj-brejkova na Rolan Garosu osvojio 13 direktnih poena, a pritom nije imao nijednu jedinu neiznuđenu grešku, ovako je odgovorio:


- Taj-brejk može da osvoji bilo ko. Takav je format, dva poena vi servirate, dva rival, a svaki je bitan. Mentalitet je tu važan, morate da se "zaključate" u taj trenutak, da ne grešite. Razmišljanje je tada maksimalno usredsređeno, svaki poen se tačno planira i tako mu se i pristupa... I, za sada, u dosadašnjem toku turnira, sve to mi je uspevalo - zaključio je Novak.

Đoković je u nedelju oborio neverovatan rekord Rolan Garosa, koji je dosad držao zajedno sa Rafaelom Nadalom, sledi mu polufinale ili protiv Karlosa Alkaraza ili protiv Stefanosa Cicipasa, a na sportskim stranicama portala "Novosti" pratite i dalje pohod najboljeg tenisera u istoriji - ka novom podvigu. 

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN KLIMATSKIH PROMENA: Zaštitimo našu planetu od globalnog zagrevanja