NOVA ATP LISTA: Đoković ponovo broj jedan! Lajović napredovao, Kecmanović i Krajinović nazadovali

Novosti online

03. 04. 2023. u 09:21

Srpski teniser Novak Đoković vratio se na prvo mesto ATP liste, koja je objavljena danas.

НОВА АТП ЛИСТА: Ђоковић поново број један! Лајовић напредовао, Кецмановић и Крајиновић назадовали

FOTO: Tanjug/AP


    Đoković je preuzeo prvo mesto na listi najboljih tenisera sveta od Španca Karlosa Alkaraza, koji nije uspeo da odbrani titulu na mastersu u Majamiju. Srpski teniser nije igrao u Majamiju.
    Đoković na čelu ATP liste ima 7.160 bodova, dok je Alkaraz drugi sa 6.780. Treći je i dalje Grk Stefanos Cicipas sa 5.770 bodova, dok je četvrtu poziciju preuzeo Rus Danil Medvedev, koji je trijumfovao na mastersu u Majamiju.
    Norvežanin Kasper Rud je peti, a potom slede Rus Andrej Rubljov, Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, Danac Holger Rune, Italijan Janik Siner i Amerikanac Tejlor Fric.
    Srpski teniser Miomir Kecmanović pao je za pet pozicija i sada je 40. na ATP listi sa 985 bodova, dok je Laslo Đere zadržao 58. mesto sa 860 poena. Dušan Lajović je napredovao za osam pozicija i trenutno je 68. teniser sveta sa 763 bodova, dok je Filip Krajinović nazadovao za jedno mesto i trenutno je 78. na ATP listi sa 715 poena.
    Naredna ATP lista biće objavljena za nedelju dana.
 

BONUS VIDEO: "POČELI SMO, NEĆEMO SE ZAUSTAVITI": Batak oduševljen pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo