NOVAK Đoković neće igrati na ovogodišnjem turniru u Indijan Velsu, a iako nema pravo da kroči na američko tlo njegovo ime je na usnama mnogih učesnika predstojećeg mastersa.

somi

11.03.2023. 20:53

Pravi se fama kao i prosle godine oko njegovog neigranja u SAD-u. Prosto je, postoje pravila za ulazak u drzavu, kako i na koji nacin i koja vaze ZA SVE podjednako. I to je demokratija. Ako neces da postujes sto je opet tvoje demokratsko pravo onda nema potrebe za ljutnjom kada te ne puste u drzavu. Nole je odabrao da se ne vakcinise, sto je legitimno, ali ovi imaju pravilo koje nalaze vakinisanost. I to pravilo nije samo za Djokovica, nego i za ostale strance koji hoce da dodju u SAD. Ja ako bih hteo sada da odputujem morao bi da se vakcinisem. Dakle ili se Nole vakcinisi pa ces uci, ili neces uci dok traje pravilo. Prosto jednostavno. Na stranu to koliko je to pravilo glupo i smisleno ili ne (to je potpuno druga tema).

Marko

11.03.2023. 22:02

Naravno, teniseri su srećni što nema Novaka ili nekog jačeg naturniru jer tada postoji šansa da doguraju do finala. Bolje i ne igrati tamo gde te neće.