KECMANOVIĆ NA VAVRINKU? Loš žreb za Indijan Vels

S. R.

07. 03. 2023. u 20:38

SRPSKI teniseri nisu bili miljenici kuglica. U noći između ponedeljka i utorka održan je žreb za prvi masters serije 1000 u sezoni, na kome neće biti Novaka Đokovića, ali će boje naše zemlje braniti trojica igrača: Miomir Kecmanović, Filip Krajinović i Laslo Đere. Dušan Lajović je zbog bolesti predao meč kvalifikacija Tenisu Sandgrenu pri rezultatu 2:6, 1:4.

КЕЦМАНОВИЋ НА ВАВРИНКУ? Лош жреб за Индијан Велс

Foto AP

Drugi reket Srbije, Kecmanović, biće slobodan u prvoj rundi, ali u drugom rival bi mogao da mu bude veteran Stan Vavrinka ili kvalifikant.

Krajinovića u uvodnoj rundi čeka domaći takmičar Mekenzi Mekdonald, a ako prođe dalje, išao bi na Danca Holgera Runea sedmog nosioca.

Đere se nalazi u donjoj polovini kostura, a prvi protivnik mu je Nemac Oskar Ote, dok bi ga u narednom kolu čekao Rus Karen Hačanov.

Prvi nosilac na turniru je drugi teniser planete Karlos Alkaras, kojeg u drugom kolu čeka pobednik duela između kvalifikanta i Amerikanca Brendana Holta. Španac je imao sreće da u svom delu kostura izbegne Danila Medvedeva. Rus dolazi na nadmetanje sa tri uzastopno osvojena pehara i 14 pobeda u nizu, a kao peti "kosturaš", u svojoj polovini žreba ima Aleksandera Zvereva, ali i Grka Stefanosa Cicipasa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!