I KADA se sva prašina slegne, i kada se pomisli da konačno sledi miran period za Novaka Đoković u kome će uživati u plodovima svog rada, daleko od stalne medijske hajke, pojave se oni - dežurni "Novakomrsci". Kao da ne spavaju, nemaju mira dok ne šire svoju bolesnu anti-Đoković propagandu. Tako je i sada, kada se cela bura oko Australijan opena slegla, vade se priče iz naftalina, samo kako bi se još malo ukaljala reputacija svemoćnog Srbina.

Komentari (15)

Perce

08.02.2023. 19:49

Ako postoji genocidan narod na ovim prostorima to su bosnjaci, hrvati i siptari. Zverstva koja su cinili srpskom narodu kroz istoriju su neopisiva. Ne znam kakvi umovi su mogli ljudskom bicu nanositi muke koje je tesko i zamisliti a kamoli trpeti. Zato bi bilo posteno da cute jer se njima Naser Oric seta kao da je na korzou, mnogi se poznati bosnjaci s njim slikaju kao da je ikona a ne zlocinac. I nikom nista. Ipak hvala im sto rade ovo Novaku, sto su klevete i lazi vece Novak je sve jaci i velikim korakom grabi mesto koje mu pripada: Najbolji teniser svih vremena na svetu. Novace, samo napred. Jak si i loseg izvuces najbolje. A oni dobiju samo razocarenje sto te nisu mogli izbaciti iz koloseka.

Vesna

08.02.2023. 20:29

Mnogo nas je izgubilo decu na različite načine, ali vi majke Srebrenice kako svoju decu stavljate milioniti put u propagande svrhe je tužno.Neka Bog da carstvo nebesko svoj našoj i vašoj deci.

Vlajko

08.02.2023. 21:57

Bio sam i ja na toj svadbi neka pišu i o meni. Ne znam samo da li znaju ko se ženio a ko udavao i da je bilo prisutno preko 350 gostiju. Može o svakom nešto da se napiše.

Dada

09.02.2023. 02:01

To je kaovkad bi mene kinjili, što je princeza Dajana ubijena. Kakve veze Nole ima sa Srebrenicom,u to vreme bi dete. Od ljubomore više ne znaju šta će. NOLE NP 1. Svetski a nas.

Stojan

09.02.2023. 04:34

Jedan od najvecih islamskih teologaseik Hossain je nedvosmisleno objasnio da u Srebrenici nije uopste bilo genocida, vec da je to bio cist ratni zlocin I masakr! Kada ce se vec jednom prestati sa manipulacijama I lazima oko ove zamene teza?

ĐoniSvetac

09.02.2023. 09:24

Prema svim međunarodnim poveljama jasno je definisano šta je genocid! U Srebrenici su se desili ZLOČINI nad SRBIMA muslimanske i pravoslavne veroispovesti,a jedini narod na ovim prostorima nad kojim se generacijski sprovodi GENOCID je SRPSKI PRAVOSLAVNI narod, pa i ovaj pomenuti tekst je deo udruženog genocidnog projekta protiv svega Srpskog pravoslavnog!!!Nole je velik ,i ima i razim i srce i m..a, da im se suprotstavi !!!

Ninoslav

09.02.2023. 12:58

Stojane, u Srebrenici je bio genocid i to nad Srbima I TO DEFINICIJI O GENOCIDU GDE POSTOJI UMISLJAJ ZA GENOCID,jos od alkalaja,i on se kraja 19 vijeka do kraja 20 vijeka potvrdjuje cak 4 puta.Krajem 19 vijeka austrijske vlasti su oduzimale Srbima hranu od juga Hercegovine do Semberije,kako bi stanovnistvo bilo prisiljeno da napusta krajeve uz Drinu.Zatim u Velikom ratu osnivanje koncetracionih logora u kojeje sabirano ovo stanovnistvo,zatim svaki okrug je i mao logor gde su od tifusa masovno umirali,Te u drugom ratu u Srebrenici je ubijeno preko 5 hiljada srpskog zivlja. u B rodu na Drini preko 6 hiljada.U zadnjem ratu 3287 mahom nejaci,gde je spaljeno 150 srpskih sela i zaselaka u rejonu Srebrenice i Birca.Sve ima dokumentovano,samo srpski kvazi naucnici i pravnici,kao i politicari ne smiju o ovome ni rec da kazu.Dakle da umisljaj postoji, i ko zna koliko ce jos puta biti potvrdjivan je dokaz i ova lagarija oko broja streljanih muslimanski ratnika,kako bi imali osnova za nastavak genocida nad Srbima uz Drinu i razdvajanja srpskog naroda.

JUGO

09.02.2023. 15:37

XE XE kake Novak ima veze sa Srebrenicom neka mi neko kaze samo.Svi znaju da je genocid kad ubijas sve redom decu zene i sve dugo ako ubijas samo jedan rod to nije to svako zna na ovome svetu osim oni nepismeni nisko skolovani ljudi neznaju illi nece da svate daje to tako sad o genoccidom Ko je genocid pocinio u svetu znase USA nad indijancima,Vitnameze i to nemoze da niko kaze da nije Nemci nad jevreima i puno drzava koji su bili na Hitlerovu stranu da ne nabrajam toje naprimer i Hrvatska Turci isto sve ove balticke drzave nad jevreima to svi znamo samo nepismeni ne i jos mnoge druge drave.To nemoze niko da kaze da nije tako.To JE TO

Ljuba

09.02.2023. 18:27

Najgecodijniji narod na Balkanu su prvo Hrvati pa Muslimani. Da bi sakrili svoje zlocine krive druge. Srebrenicu su sami stvorili jedne iste sahranjuju po 10 puta i dovlace one koji umiru prirodnom smrcu. Samo budala moze da veruje njihovoj propagandi.

Ohohoho

10.02.2023. 07:14

Svemogući je Bog a Đoković je smeće ..Dok se sliko i sastajao sa svojim pajdašima.Ratnim zločincima.Imaju Srebrenčani potpuno pravo.