"ZAŠTOOOOOOOO?!" Novak Đoković gubio od 193. igrača na svetu, a onda je prišao sudiji! Dubaji je odjekivao(VIDEO)

Novosti online

23. 12. 2022. u 19:30

NOVAK Đoković trenutno učestvuje na revijalnom turniru u Dubaiju, gde je danas igrao sa 193. igračem sveta, Sebastijanom Ofnerom.

ЗАШТОООООООО?! Новак Ђоковић губио од 193. играча на свету, а онда је пришао судији! Дубаји је одјекивао(ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

U jednom trenutku Đoković je prišao glavnom sudiji jer je bio "nezadovoljan" jednom odlukom, tako da se naslonio na sudijsku stolicu i prodrao: "Zaaaaaašto?". Cela dvorana je odjekivala zbog Novakovog "besa", a publici je sve ovo bilo smešno, pa ni sudija nije dramatično shvatio potez srpskog asa.

Videlo se da se šali kao i mnogo puta tokom ove nedelje, a nadamo se da drugi to neće iskoristiti protiv njega, pošto ne bi bilo prvi put da bude na udaru zbog sitnice.

Videli smo tokom turnira i kako je Novak plesao uz muziku sa razglasa, dok je na meču protiv Ofnera često izvodio i akrobatske poteze, dok je njegov protivnik ozbiljnije shvatio susret - pošto je ovo jedinstvena šansa da pobedi najboljeg ikada. 

Ipak, uprkos tome što nije igrao punom snagom, a fokus bio i na zabavi pored tenisa, kvalitet je isplivao na videlo, pa je srpski as na kraju savladao svog protivnika. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!