MRŽNJA! Novak Đoković doživeo odvratne scene u Parizu: Francuzi napravili novi sraman gaf (VIDEO)

Novosti online

05. 11. 2022. u 23:40

NOVAK Đoković preskočio je Stefanosa Cicipasa, poslednji stepenik na putu ka osvajanju trofeja na mastersu u Parizu, a tokom meča francuska publika dozvolila je sebi još jedan u niz gafova prema Noletu..

МРЖЊА! Новак Ђоковић доживео одвратне сцене у Паризу: Французи направили нови сраман гаф (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Naime, nakon što je najbolji srpski teniser izviždan juče prilikom ulaska u dvoranu "Bersi", danas se desilo isto i to u trenutku samog nadmetanja sa Grkom.

U momentu kada je Cicipas uzeo brejk u drugom setu i nakon toga se spremao za servis, neko iz publike učinio je potez kakav se ne viđa na teniskim terenim i uperio laser u Novaka.

Đoković je rekao sudiji da mu to smeta i da opomene nepristojnu osobu sa trbina, a potom je usledila odvratna rekacija pariske publike.

Kada je to učinjeno, usledile su salve zvižduka sa tribina zbog Noletovog gesta.

Francuska publika je tako još jednom pokazala koliko ne voli Đokovića i da ne može da stane na njegovu stranu čak ni kada je apsolutno u pravu.

Nema kraja gafovima Francuza, koji su podsetimo srpskog asa izviždali i na ovogodišnjem Rolan-Garosu.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

 

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.


BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)