NOLE ODUŠEVIO RUSIJU: Novak Đoković rekao ovo i ruski mediji su to odmah preneli svojoj publici

Novosti online

31. 10. 2022. u 18:37

NOVAK Đoković je, pred početak mastersa u Parizu, pohvalno govorio o pojedinim Rusima, što uopšte nije nezapaženo prošlo u Ruskoj Federaciji.

НОЛЕ ОДУШЕВИО РУСИЈУ: Новак Ђоковић рекао ово и руски медији су то одмах пренели својој публици

Twitter / iva_popic

Podsetimo, iako žreb u Parizu nije bio baš idealan po Noleta, on o njemu i ne razmišlja previše u ovom trenutku. S novinarima je u "gradu svetlosti" govorio o mnogim temama, a jedan segment te njegove priče završio je i na naslovnom stranama vodećih ruskih sportskih sajtova.

Radilo se o odgovoru na pitanje ko mu se naročito dopada od članova "novog teniskog talasa".

Evo kako je Novak Đoković na to reagovao:

- Dobro je za tenis imati mlade igrače kao što je Karlos Alkaraz. On je broj jedan u svetu, već ima i grend slem koji je osvojio ove godine. Rune je takođe tu, naravno i Siner. Tu su i malo stariji igrači, poput Cicipasa, ali i (Rusa) Danila Medvedeva i Andreja Rubljova, pa i Zvereva. Oni su sebe već uvrstili među petoricom najboljih, ili među desetoricom. Neki od njih su već i osvojili grend slem titule - istakao je Nole za "Eurosport".

Ruski mediji su naročito ponosni što je Nole kao potencijalne teniske naslednike uvrstio na svoju "mini listu" i dvojicu ruskih igrača.

"Novak Đoković, osvajač 21 grend slem titula, govorio je o sve boljim partijama mladih teniskih zvezda, a tom prilikom je istakao i ruske igrače, Danila Medvedeva i Andreja Rubljova. Đoković ima 35 godina, Medvedev 26, a Rubljlov 25", prenosi ruski portal "Čempionat", jedan od najpopularnijih sportskih medija u Ruskoj Federaciji, koji je vest o Novakovoj pohvali uvrstio i među glavne na svojoj naslovnoj stranici.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna