FEDERER I NADAL SU SE OVOGA PLAŠILI: Novak Đoković izgovorio ono što Rodžer i Rafa nisu želeli da čuju - nikako!

Novosti online

31. 10. 2022. u 15:20

NOVAK Đoković je mnogo toga u sportu ostvario, ali mu motivacija za novim uspesima ne manjka. Govorio je u Parizu, pred početak tamošnjeg mastersa, upravo o tome, pa ne bi trebalo da čudi nikoga, a ni njegove dugogodišnje rivale, Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ako "krene po sve njihove rekorde". Odnosno, one koji su mu još dostižni.

ФЕДЕРЕР И НАДАЛ СУ СЕ ОВОГА ПЛАШИЛИ: Новак Ђоковић изговорио оно што Роџер и Рафа нису желели да чују - никако!

FOTO: Tanjug/AP

Iako žreb u Parizu nije bio baš idealan po Noleta, on o njemu i ne razmišlja previše. Prepušten je novom talasu motivacije, o čemu je i govorio pred početak turnira u "gradu svetlosti".

"Novosti" vam prenose najzanimljivije delove tog obraćanja vezanog za inspiraciju koju trenutno oseća:


- Šta me motiviše da se toliko i dalje trudim posle svega što sam dosad ostvario? Odlično pitanje. Treba biti spreman na mnoge žrtve i potpuno predan sportu da biste se održavali na visokom nivou. Život tenisera nije lak jer ste u avionu sve vreme, po hotelima, retko kad kući. Sa decom to onda postaje još teže - počeo je Nole.

Gotovo u dahu je dodao:

- Kao i kod drugih zanimanja, i ovde postoje dani kada vam se ne drži reket ili, prosto, ne daje sve od sebe. Ali, sada imam inspiraciju da svakog dana poprvljam svoju igru, to me i održava na profesionalnom nivou. Imam ambicije da osvajam najveće titule i ostavim trag u istorii ovog sporta.

Tada je Novak otkrio posebnu motivaciju:

- Moj sin Stefan, koji ima osam godina, igra tenis svaki dan! Veoma je zainteresovan za tenis i traži od mene da igramo svakodnevno. To mi je nova motivacija, zaista me gura napred, a nešto tako dosad nisam imao - rekao je Novak Đoković, a prenosi "RMC sport".

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)