NOVAK ĐOKOVIĆ NA ŠTANDU "NOVOSTI": Na Sajmu knjiga, najbolji teniser sveta s posebnim razlogom došao na štand naše kompanije (FOTO/VIDEO)

Novosti online

25. 10. 2022. u 13:27

NOVAK Đoković je došao na beogradski Sajam knjiga 2022, a tom prilikom se posebno zadržao na štandu "Novosti".

НОВАК ЂОКОВИЋ НА ШТАНДУ НОВОСТИ: На Сајму књига, најбољи тенисер света с посебним разлогом дошао на штанд наше компаније (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Milena Anđela

I to iz važnog razloga.

Novak Đoković je tom prilikom potpisao knjigu koju je o njemu napisao dopisnik "Večernjih novosti" iz Pariza Goran Čvorović.

Izdanje "Novak, pariske priče" u knjižarama širom zemlje se pojavilo još 2021, a ta svojevrsna zbirka kratkih priča vezana za teniski grend slem u prestonici Francuske, iz pera našeg dopisnika, od tada je izazivala veliku pažnju.

Na 320 stranica, ilustrovanih do tada neviđenim fotografijama, prikazan je život slavnog tenisera. Njegovo detinjstvo, raskošna lepeza ljudi koji su ga pratili na trnovitom životnom putu, okom neuhvatljiva galerija saputnika, sabesednika kojima je otvarao dušu, kao što ju je otvorio Goranu Čvoroviću. U šetnjama. U neobaveznim ćaskanjima. Pre i posle osvojenih titula. I kad je dobijao i kad je gubio mečeve.

Odgonetnuo je njemu, u ovoj knjizi, mnoge dileme: zašto je postao vegan, zašto je u tim uvrstio Pepea Imaza koji je u javnosti izazivao kontroverze, kako se rastao sa Borisom Bekerom, Andreom Agasijem, koliko mu je značio povratak Marjana Vajde u tim, zašto je angažovao Gorana Ivaniševića...

U ovoj knjizi su gotovo opipljive emocije dok slavni teniser priča o svom detinjstvu, roditeljima, porodici koju je iz ovog, roditeljskog gnezda, iznedrio sa suprugom Jelenom, o njihovim zajedničkim darovima ljubavi, Stefanu i Tari, koji su ih oplemenili i posle kojih "ništa nije isto".

Knjigu "Novak, pariske priče" možete i vi kupiti - prvi korak je da kliknete OVDE.

Iz pomenutog razloga, Novak Đoković je danas i došao na štand "Novosti" na Sajmu knjiga 2022, gde je njegovo prisustvo izazvalo ogromno oduševljenje posetilaca.

Podsetimo, ukoliko želite da saznate više o Novaku Đokoviću i njegovoj ishrani, knjiga "Serviraj za pobedu" će vam otkriti tajne i savete našeg najboljeg sportiste. 

On u ovoj knjizi otkriva način ishrane koji ga je sasvim preobrazio i uzneo na sam vrh. Kako je nastavio da unapređuje svoju ishranu, tako su mu nestali zdravstveni problemi i oslabio je, a bolje zdravlje i mentalna snaga omogućili su mu da ostvari svoja dva sna iz detinjstva: da osvoji Vimbldon i postane najbolji teniser na svetu.

Đoković je sad napravio plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život. Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Đoković vam još daje i savete kako da se oslobodite stresa i koje lake vežbe da radite da biste se pokrenuli i razgibali, iste one koje i on radi pre svakog meča. Knjigu "Serviraj za pobedu" takođe možete već sada da kupite u onlajn knjižari "Novosti" i to po izuzetno niskoj ceni.

BONUS VIDEO: Novak Đoković briljirao, a nije bio među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!