NOVAK NE MOŽE U AMERIKU I AUSTRALIJU? IMA TU NEŠTO POZITIVNO: Mekinro otkrio kako je Đoković uprkos zabrani učinio tenis još atraktivnijim

Novosti online

10. 10. 2022. u 20:46

NOVAK Đoković zbog odluke da odbije vakcinaciju propustio je ovogodišnji Ju-Es open, kao i Australijan open, pao tek na sedmo mesto ATP liste, a zanimljivo Patrik Mekinro video je i pozitivnu stranu u svemu tome.

НОВАК НЕ МОЖЕ У АМЕРИКУ И АУСТРАЛИЈУ? ИМА ТУ НЕШТО ПОЗИТИВНО: Мекинро открио како је Ђоковић упркос забрани учинио тенис још атрактивнијим

Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN

Manje uspešniji od braće Mekinro ističe da je beli sport postao još atraktivniji usled odluke Amerike i Australije da ne ugoste našeg asa.

- Jedna pozitivna stvar toga što je Novak Đoković propustio Australijan open i Ju-Es open u 2022. je to što je pokazano mnogo više interesovanja za turnire koji se igraju u ovom delu kalendara - naveo je Mekinro.

Podsetimo, Đoković je bio glavna zvezda u Izraelu i Kazahstanu, s obzirom da su to turniri koji ni sanjali o tome da bi mogli da ugoste jednog od najboljih koji je ikada hodao sportskim borilištima.

Da je kojim slučajem Nole dobio priliku da bude deo turneje po Americi, gotovo sigurno se ne bi pojavio na tim takmičenjima, ali je ovako odlučio da napravi izuzetak.

Naredni turnir u Đokovićevom rasporedu je Masters u Parizu koji se igra od 31. oktobra, nakon čega sledi Završni turnir.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri