NOVAK ĐOKOVIĆ NA TERENU U ASTANI: Poznato kad Srbin igra protiv Garina

Č. V.

04. 10. 2022. u 16:20

NOVAK Đoković u sredu počinje učešče na turniru iz serije 500 u Astani. On će odmeriti snage sa Kristijanom Garinom, a sada je poznato i kada će se oni naći na terenu.

НОВАК ЂОКОВИЋ НА ТЕРЕНУ У АСТАНИ: Познато кад Србин игра против Гарина

FOTO: Tanjug/AP

Srbin i Čileanac će igrati četvrti meč po redu na centralnom stadionu i oni ne bi trebalo da počnu okršaj pre 14 sati po srednjeevropskom vremenu. Program počinj u 7 sati.

Pre njih igraće Žižen Žang - Andrej Rubljov, Marin Čilić - Oskar Ote, David Gofan - Adrijan Manarino i posle tog duela na teren će Novak i Kristijan.

Njih dvojica su do sada odigrali dva meča i Đoković je oba dobio. Poslenji put su snage odmerili prošle godine na Vimbldonu kada je Srbin slavio sa 6:2, 6:4, 6:2.

Podsetimo, u prva dva dana turnira dogodile su se dve neočekivane eliminacije. Takmičenje su završili Feliks Ože-Alijasim i prvi nosilac Karlos Alkaraz.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE: Sva ljudska bića imaju pravo da žive i budu to što jesu