Najbolji srpski teniser Novak Đoković neće nastupiti za reprezentaciju Srbije na završnom takmičenju Dejvis kupa koji se igra u Španiji sredinom septembra! Ovu vest je za "Sportski žurnal" potvrdio selektor Dejvis kup selekcije Viktor Troicki.

Nevski Aleksandr

05.09.2022. 08:19

Zašto šok i neverica. Pa ima i on svoj život i familiju. Pa valjda ima pravo na to. Ceo život je jurio po belom svetu. Valjda i on ima kuću, ženu , decu, roditelje. Vi novinari od svega pravite senzaciju i u svemu preterujete. Ako nije preterivanje nije senzacija. Pogledajte samo naslove. Užas. Vi ovo objaviti ne smete. Pozdrav.

ZokiLozana

05.09.2022. 10:32

Nista cudno, njemu je reprezentacija kao i Ani Ivanovic bila zadnja rupa na svirali. On je to davno prevazisao. Kad vec ne igra u Nju Jorku za lovu zasto bi se lomatao sa reprezentacijom za dzaba.

Branko

05.09.2022. 12:49

Пензионерима преостаје опуштање и сморне церемоније сликања са званичницима а шампионима гладијаторска борба прса у прса, без глупих изговора, док су принципи јефтин алиби за губитнике опседнуте беспослицом, митоманијом и БиХ пирамидама..