NADAL KAKVOG JOŠ NISTE VIDELI: Isplivali snimci nestvarnog fudbalskog umeća Rafe (VIDEO)

Novosti online

17. 08. 2022. u 22:33

ŠPANSKI teniser, Rafael Nadal, nekoliko puta je već istakao da u slučaju da se niej opredelio za tenis, da bi verovatno bio profesionalni fudbaler. A snimak koji kruži društvenim mrežama svedoči o tome da momak sa Majorke nikako ne bi pogrešio tim izborom.

НАДАЛ КАКВОГ ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Испливали снимци нестварног фудбалског умећа Рафе (ВИДЕО)

FOTO: Photojoiner/Printskrin

Naime, na internetu se pojavio video koji pokazuje Rafine fudbalske veštine, i to ne samo one sa teniskom lopticom na koje je navikao ljubitelje "belog sporta" prethodnih godina kada mu se ukaže prilika, već sa pravih fudbalskih terena.

Možda bi Rafa krenuo stopama Migela Anhela, nekadašnjeg osvajača Kupa šampiona sa Barselonom (njihovog prvog 1992), ali i igrača Majorke i reprezentacije Španije za koju je upisao 62 nastupa, međutim, isprečio se drugi stric.

Bio je to - Toni Nadal, koji je u Rafaelu video ogroman potencijal kada je sa osam godina osvojio turnir za dečake do 12 godina starosti, a otac Sebastijan je rekao sinu da odluči: tenis ili fudbal jer škola ne sme da ispašta.

Rafa se ovako seća toga

- Odabrao sam tenis. Fudbal je morao da stane, odmah.

Ali, ostali su snimci iz tih ranih fudbalskih dana, gde je Nadal pokazao zavidnu tehniku i, naravno, razoran šut levicom, koji je demonstrirao u nekoliko navrata i kasnije tokom karijere.

Sada se Rafael zadovoljava prijateljskim nastupima u humanitarnim utakmicama ili sa legendama Real Madrida, čiji je veliki navijač.

A sem tenisa i fudbala, velika strast mu je poker. I, gle čuda, na humanitarnom poker turniru 2014. je pobedio upravo idola Ronalda...

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna