"SIPAO MI JE HLADNU VODU U UVO I STAVLJAO HRANU NA GLAVU": Supruga poznatog teniser otkrila jezive detalje torture kroz koju je prolazila

Novosti online

17. 08. 2022. u 16:39

ISPLIVALI su šokantni detalji porodičnog nasilja u okviru familije tenisera, koji je nedavno na sva usta branio Novaka Đokovića tokom farse u Australiji.

СИПАО МИ ЈЕ ХЛАДНУ ВОДУ У УВО И СТАВЉАО ХРАНУ НА ГЛАВУ: Супруга познатог тенисер открила језиве детаље тортуре кроз коју је пролазила

FOTO: Printskrin/Instagram

Naime, supruga gruzijskog tenisera Nikoloza Basilašvilija, Neli Dorokašvili, izjavila je pred sudom u Tbilisiju da ju je on čupao za kosu, sipao hladnu vodu u uvo, stavljao hranu na glavu, ponižavao i vređao.

Basilašvili je uhapšen u maju 2020. zbog sumnji da je pretukao suprugu pred detetom u selu Avčala, nedaleko od Tbilisija.

Neli Dorokašvili sada je pred sudom svedočila protiv tenisera kog je optužila za nasilje u porodici.

- Vrlo je bolelo, ali emotivno je bilo još teže. Nisam razumela šta se dogodilo. Pet-šest meseci posle venčanja počeo je da me ponižava i vređa, a počelo je i fizičko nasilje. Sipao mi je hladnu vodu u uvo, čupao me za kosu, stavljao mi hranu na glavu - izjavila je supruga Nikoloza Basilašvilija pred sudom.

Foto: AP

Ona je otkrila da je na dan venčanja saznala da je suprug vara.

- Tokom venčanja saznala sam da se viđa sa drugom osobom. Na dan venčanja žena treba da bude srećna, a ja sam bila vrlo nesrećna. Izuzetno mi je teško o tome da pričam - rekla je Neli Dorokašvili.

Novinari nemačke ZDF pre mesec dana objavili su informaciju da su, u dogovoru sa beloruskim trenerom, Jahorom Jacikom, mečeve nameštali Nikoloz Basilašvili i Rus Aslan Karacev.

Gruzin je demantovao sve navode nemačkog medija i najavio tužbu.

BONUS VIDEO: SASTANAK VUČIĆA I ĐOKOVIĆA: Ovako je izgledao susret predsednika Srbije i najboljeg tenisera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NAKON TRAGEDIJE REZULTATI U VELIKOM PADU: Druga teniserka sveta zaustavljena u četvrtfinalu Štutgarta