TENISKI TIM SNOVA: Novak Đoković je naterao i Rodžera Federera da se oglasi! Švajcarac pokazao gospodske manire

Novosti online

23. 07. 2022. u 10:18

NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković učestvovaće na Lejver kupu, pa će tako svi članovi "velike četvorke" ponovo biti na okupu.

ТЕНИСКИ ТИМ СНОВА: Новак Ђоковић је натерао и Роџера Федерера да се огласи! Швајцарац показао господске манире

FOTO: AP

Vest da će se "kralj belog sporta" naći na istom mestu i to u istom timu, sa najvećim rivalima i igračima koji su obeležili modernu eru, obradovala je sve ljubitelje tenisa. Čak se slavni Švajcarca, koji se zaista retko oglašava putem društvenih medija, odlučio da pošalje poruku tim povodom.

Federer, koji planira da se posle duže pauze zbog povrede vrati na teren, baš početkom jeseni na pomenutom takmičenju, deo je Tima Evropa, koji uz njega i Novaka Đokovića čine i Rafael Nadal i Endi Mari.

Švajcarac, je još ranije potvrdio da će nastupiti na Lejver kupu, osetio je potrebu da reaguje na vest da će i Srbin biti deo takmičenja, pa je na svom Instagram storiju napisao kratku poruku

- Tim snova!

FOTO: Printskrin/Roger Federer/zvanicni IG nalog

Federer je još ranije pokušavao da nagovori Noleta da zaigra na ovom takmičenju, rekavši da bi mu bila čast da još jednom pre kraja karijere zaigra u društvu čoveka koji je obeležio "beli sport".

Zaista, lep gest Rodžera, kojim je pokazao koliko ceni i poštuje Novaka i da je teniser sa manirima. 

Zanimljiv podatak kada je Lejver kup u pitanju je taj da Tim Evrope nikada nije izgubio, slavivši u Pragu 2017, Čikagu 2018, Ženevi 2019. i Bostonu 2021.

Takođe, nikada se nije desilo da članovi takozvane "velike četvorke" i bivši prvi teniseri sveta, budu deo jednog istog tima.

Takmičenje se ove godine održava u Londonu u O2 Areni, a Đoković se vraća na Lejver kup posle četiri godine.

BONUS VIDEO: Novak se obratio mladim teniserima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI SU MU OKRENULI LEĐA: Argentinac se našao Đokoviću kada mu je bilo najteže i sada je sve ispričao