PANIKA U RIMU! Sergej Milinković-Savić napušta Lacio i oblači dres fudbalskog giganta? Ponoćna transfer-bomba o kojoj bruji Italija

Novosti online

23. 07. 2022. u 07:52

PONOĆNA tranfer-bomba o kojoj bruji "čizma", Sergeja Milinkovića-Savića "krade" fudbalski gigant?

ПАНИКА У РИМУ! Сергеј Милинковић-Савић напушта Лацио и облачи дрес фудбалског гиганта? Поноћна трансфер-бомба о којој бруји Италија

Foto: EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Naime, veliki Mančester junajted je spreman da krene u lov na vezistu Lacija, u transferu koji bi mogao da obeleži ostatak letnjeg prelaznog roka u Seriji A.

Ovo je viđeno kao alternativna opcija "crvenih đavola", usled činjenice da je Frenki de Jong odbio da zaigra na "Old trafordu", preneo je "Futbol Italia" danas.

Slavni premijerligaš je već pre nekoliko godina bio zainteresovan za sjajnog srpskog vezistu, ali je tražena cena od preko 100 miliona evra svojevremeno odbila gotovo sve interesente...

Sergej Milinković-Savić Foto AP

Iako je 27-godišnjak još uvek pod ugovorom do juna 2024. i nije dao nikakve sugestije da želi da napusti prestonicu Italije, mnogo faktora govori u prilog tome da bi popularni "SMS" mogao da zaigra na "teatru snova".

Engleska je primamljiv izazov za svakog igrača, a ponuda Junajteda jedna od poslednjih velikih prilika rimskog tima, da dobro unovči dugogodišnje dobre partije našeg reprezentativca. 

Sigurno i da bi Sergej voleo da izađe na najveću fudbalsku klupsku pozornicu, istrči na kultni stadion, čijom su travnatom površinom protrčali neki od najvećih u istoriji ove magične igre.

FOTO: EPA

Sve to, sa sobom bi donelo zasigurno i daleko bolje uslove ugovora za fudbalera, pa bi i finansijski razlozi mogli da budu motiv "orlu" koji će ove godine poleteti putem Katara, da promeni klupsku sredinu.

Prema informacijama koje imaju italijanski mediji, Junajted će još malo sačekati De Jonga, a zatim zatvoriti vrata nekadašnjem učeniku Erika Ten Haga i okrenuti se ka Italiji.

U prilog tome govori i to, što su najvatrenije pristalice Lacija prethodnih dana videle Mateju Kežmana u trening centru rimskog tima, što je izazvalo pravu paniku među strastvenim navijačima kluba sa "Olimpika".

FOTO: N. Paraušić

Pretpostavljaju fanovi tima iz Rima da je razlog Kežmanove posete upravo eventualna ponuda koja bi u narednim danima mogla da stigne na adresu Lacija.

Takođe, ne bi to bilo prvo interesovanje iz Engleske ovog leta za Sergeja, pošto se Arsenal već raspitivao za veznog igrača italijanskog kluba.

Sergej već sedam godina nosi dres nekadašnjeg šampiona Serije A. Za to vreme je odigrao 294 utakmice i upisao 58 golova, uz 51. asistenciju. Uspeo je i da osvoji kup Italije 2019. godine i dva Superkupa, a sada bi mogao da krene putem nove destinacije, i to kakve...

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!