TENISKA planeta sa nestrpljenjem iščekuje predstojeće Otvoreno prvenstvo SAD, a ljubitelji ove magične igre bi mogli, kako trenutno stvari stoje, da budu uskraćeni za učešće ikone "belog sporta" Novak Đokovića.

Komentari (7)

ns ja

15.07.2022. 12:53

Zar neko stvarno misli da će SAD funkcioneri odobriti ulazak Đokoviću!? Pa upravo oni su mnoge sztvari uveli i relativizovali kako bi šampiona maksimalno osujetili, jer im ne odgovara njegovo poreklo i grb države z akoju igra! Ej muvanje sa terenima na kojima igra Nadal, pa nebodovanje Wimbledona, Australijska odiseja...sve su to latinski načini da se istisnu "nepodobni"

Deki

15.07.2022. 13:15

Ne vidim zašto bi.mu učinili ustupak, ako smo.mi svi morali da se vakcinisemo da bismo mogli da putujemo, ne vidim zašto ne bi i on. I meni je moje zdravlje jednako bitno kao i njemu njegovo. Ako ipak ne želi da to učini onda treba da bude spreman da se prihvati sve posledice koje idu sa tim. Zao mi je sto mozda nece osvojiti još jednu titulu i još koje nije milonce. Ali nama običnim smrtnicima ni iz džepa ni u džep. Takođe ne vidim ni neku konkretnu korist za zemlju. Pa šta ako svi u svetu znaju za Đoković. Je l mi imamo neke povlastice i prednosti što smo iz zemlje odakle je i on? NE. Zato prestanite da ga idolizujete i od njega pravite božanstvo.

Malena

15.07.2022. 13:43

@Deki - Ništa njima nije za verovati, osim da jasno kažu MOŽE, kao Vimblndon. Te njihove klauzole oni sami izvrdavaju, nije pouzdano vrtovati tome.

deki

15.07.2022. 13:51

bdlo..najvise bih volela da Nole igra us.open i da ga osvoji, ali ne bih nikako volela da mu se "cake" obiju o glavu, niti da prezivi i dozivi opet pakao i agoniju australie.

iz glave

15.07.2022. 14:10

па и у Аус је ушао на исти начин, уз одобрење власти, које су они минут након уласка опозвали и 10 дана правили свету циркус

bager

16.07.2022. 07:20

Najjdnostavnije je da se vakcinise umesto da talasa gluposti i inat,,sigurno se od rodjenja do upoznavanja " visoko obrazovane "Jelene i Pepea naprimao vakcina kao svi mi ,i bilo mu je korisno,,,,sektaska tvrdoglavost mu nece doneti nista dobro,,ako ga kovid potkaci ,morace ce leciti,tu travke i bajanja ne pomazu

samoja

05.08.2022. 00:31

U Australiji je jos dobro prosao sa laznom deklaracijom Nek proba to u Americi Jos mu uvjek visi onaj zabrana ulaska u Australiju na 3 godine sto ce se naravno desiti