SPORT i politika dva su entiteta koja na prvi pogled nemaju dodirnih tačaka. Ipak, uticaj ove druge, u svetu manje voljene grane, oduvek je imao neupitan efekat na ljude koji se bave plemenitim veštinama.

Komentari (11)

Mama

14.07.2022. 00:19

Resili su da ga skinu sa trona makar politicki jer kao sportistu regularno nisu mogli. To ne vidi samo onaj koji nece da vidi.Pa ovo vise nije beli sport ovo je kaka sport na celu sa Nadalom koji je isti kao Zelenski.

Dobrivoje038

14.07.2022. 08:34

@Mama - Jezik vam je brzi od mozga, mesate Nadal i Zelenski, ja bix rekao Putin !! Ah zaboravio sam da je Vladimir nas veliki "brat"

Mama

14.07.2022. 00:19

Resili su da ga skinu sa trona makar politicki jer kao sportistu regularno nisu mogli. To ne vidi samo onaj koji nece da vidi.Pa ovo vise nije beli sport ovo je kaka sport na celu sa Nadalom koji je isti kao Zelenski.

vladimir

14.07.2022. 00:30

A šta oni ne kradu, to je takav POREDAK - "kapitalistički poredak" je sistem koji se zasniva na "kradji" sopstvenih radnika /višak rada/, kolonijalizmu /pljačka tudjih resursa/, ratovima /uzimanju tudjih života/, nametanju svojih shvatanja, zloupotrebi medjunarodnih organizacija i institucija ..... do "otimanja" medalja u sportu! ATP je u dogovoru sa britancima ovo i opganizovao, ne zbog Rusa nego zbog Noleta! I još nešto "gospodo" - SVE "medalje" koje ste osvojili posle 24. februara o.g. NE VREDE ni "pišljiva boba"! Ne morate se ni takmičiti, uzmite medalje sa svih takmičenja, uzmite koliko vam treba - one ne vrede NIŠTA, kao ni vaš dolar!

pogled sa strane

14.07.2022. 03:46

Kako je samo Novak pokraden kad se nikome ne racunaju bodovi Novak moze da zahvali koroni sto ga je rekordno vreme drzala na vrhu Nije posteno sto su se njemu brojale sedmice na vrhu kad se tenis nije takoreci ni igrao To ne spominjete nigdje ni vi ni on Sto je posteno je posteno

Martina

14.07.2022. 05:28

Slucaj sa Novakom i uopce situacija u svijetskom sportu pa i samom zivutu ljudi danas, veoma jasno pokazuje da smo stigli do samoga dna opstojnosti. Kriza autoriteta u svijetskoj politici dovela nas je na ivicu ponora i samo puka slucajnost ce pomoci da se ovo prevazidje.

Ja

14.07.2022. 07:04

Ali, u medjuvremenu, njihov glavni adut Nadal je ostareo. Mogu da ga podkrpe za sezonu ili dve. Sada mogu samo da biraju koga vise mrze: Novaka ili Rusa

Dragan

14.07.2022. 07:46

O cemu pricate u vremenu erozije svakolikih vrednosti, vratimo se u dve hiljade i neku na " uputstvo o delovanju", ukratko cu, gde se propagira " sve sto je normalno izvrgavati ruglu i podsmehu a protazere normalnosti ismevati, omalovazavati itd."