NOVAK Đoković je bio na rubu poraza, ali njegov san da ovog jula po sedmi put podigne pehar Vimbldona, nastavlja da živi.

Komentari (12)

AJMO NOLE AJMO CARE

05.07.2022. 14:40

O'DER JANIKA KAO JARE. Samo ako ti bude katastrofalan servis, kao protiv holandjanina, onda bi mogao lako da nadrljas. Nadam se da si zvao Vajdu i posavetova se sa covekom, sa najboljim trenerom kojeg si imao i koji je od tebe napravio vanserijskog igraca.

Otpisani

05.07.2022. 15:52

Новак, сам себе избаци из игре. Он има проблем што се некада труди да буде већи сам од себе, а поготово када је неко важан у публици. Нема дисциплину. Када Надал води 4:1 то је крај, док Ђоковић тада почиње да се поиграва и онда све упрска.

Branko

05.07.2022. 16:12

Ne tako davno bio sam ubeđen da Novak može da dobije svakoga ma koliko da je u minusu. Ovo što sada gledam nije isti čovek, ma koliko da je u vođstvu nikad to nije sigurno. Ne znam koji je razlog za to ali ovo nije više tako, igra nekako industrijski, bez emocija, bez žara..... Ostaće mi zauvek žal što nije osvojio taj US Open i postao, zajedno sa Leverom jedini koji je osvojio sva četiri slema u jednoj godini. I verovatno sa time najbolji teniser svih vremena. Ali šta je tu je, svemu dođe kraj pre ili kasnije.

Dvojka

05.07.2022. 20:45

E ajd' ne morate stavljati na tu nepostojeću reč taj tobožnji apostrof da bi nepravilno izgledalo pravilno. Niti se reč ajd koristi, nit je stilska figura ili dosjetka autora. Ono sto ne postoji ne moze da bude nesto pa ni pravopisna greška za keca a ni lokalizam u pokušaju. Da meni neko plati da tako pišem o ovom istorijski bitnom meču, imao bih poštovanja prema liku o kome pišem i koji mi omogućava da pišući kako valja udajem i ja u istoriju. Ovako ostaje za komediju.

Duško

06.07.2022. 15:18

Ako idemo po kvalitetu, Đole je najpametniji od svih šampiona do danas, izgleda u odnosu na njih nestvarno, kulturan, ponašanje, a posebno stil igre. Ima sve predispozicije da bude iznad svih za sva vremena, a uz sve to još je iz naroda koji je propatio najviše na svetu, pa ako te ima Bože, poguraj i ti malo.