KIRJOS ZAČEPIO USTA CICIPASU: Urnebesan odgovor Australijanca na Grkove prozivke, pomenuo i Srbina

Novosti online

03. 07. 2022. u 09:18

Australijski teniser Nik Kirjos odgovorio je na prozivke koje mu je uputio Stefanos Cicipas nakon meča trećeg kola Vimbldona.

КИРЈОС ЗАЧЕПИО УСТА ЦИЦИПАСУ: Урнебесан одговор Аустралијанца на Гркове прозивке, поменуо и Србина

Foto AP

Naime, na Terenu broj 1 viđena je prava “ludnica”, a između drugog i trećeg seta Kirjos je tražio i diskvalifikaciju Cicipasa, zbog toga što je Grk lopticom pogodio navijače na tribini.

Rat je nastavljen i posle meča. Stefanos je Nika označio kao siledžiju, a Australijanac je kao u uvek imao spreman odgovor.

- Ne znam šta da kažem. Kako sam ja to bio siledžija prema njemu? On je bio taj koji je mene gađao lopticama. On je bio taj koji je lopticom pogodio navijača. Ja nisam uradio ništa. Osim svojih prepirki sa sudijom, nisam uradio ništa da uvredim Stefanosa ili da mu bilo kako ukažem nepoštovanje. Verovatno bih i ja bio ljud da me neko stalno pobeđuje. Možda bi trebalo da smisli kako da me pobedi na terenu, pa onda da se okrene svojim planovima o tome da mi ne dozvoli da igram", rekao je Kirjos.

Kirjos se prisetio i meča drugog kola sa Filipom Krajinovićem.

- Kada sam igrao sa Filipom Krajinovićem on nije gađao lopticom navijače. Nije pogodio navijača. Zato sam i rekao sudiji da mislim da Stefanos ne treba da bude na terenu. Siguran sam da bih ja bio udaljen sa terena da su uloge zamenjene", istakao je Kirjos.

BONUS VIDEO: Đokovićev trening sa Kecmanovićem

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

POTREBAN VAM JE NAJBOLJI INTERNET: A1 Srbija je mreža u koju prelazi najveći broj korisnika u Srbiji