"TENISKI ŠOK, GLEDAOCI UZNEMIRENI": Engleski mediji o dva prekida na meču Novaka Đokovića na Vimbldonu

Novosti online

27. 06. 2022. u 16:43

NOVAK Đoković je ovog ponedeljka, kao aktuelni šampion, krenuo u odbranu trona na Vimbldonu, ali je taj njegov uvodni meč dvaput prekidan u drugom setu.

ТЕНИСКИ ШОК, ГЛЕДАОЦИ УЗНЕМИРЕНИ: Енглески медији о два прекида на мечу Новака Ђоковића на Вимблдону

FOTO: Tanjug/AP

Evo kako je o tome javnost izvestio britanski tabloid "San", i to pod naslovom: 

"Teniski šok: Sudar Novaka Đokovića i Son Vu-Kvona dvaput prekidan zbog medicinskih siutacija na Centralnom terenu, uznemireni gledaoci BBC-a".

Taj tekst glasi ovako:

"Prvi meč Novaka Đokovića u odbrani vimbldonsk etitule bio je dvaput na kratko prekinut zbog medicinskih razloga vezanih za navijače koji su se nalazili na tribinama Centralnog terena.

Aktuelni šampion i prvi nosilac, 35-godišnji Đoković, spremao se da servira u drugom setu, dok je gubio sa 0:1 u njemu, kada je meč privremeno zaustavljen prvi put.

Novak Đoković na meču protiv Kvona u 1. kolu Vimbldona 2022 / FOTO: AP


Taman kada su akteri promenili strane terena na kojima nastupaju, četvoro medicinskih radnika su pohitala u gledalište da pomognu.


Srbin se polako kretao ka mestu odakle će servirati, kada je postalo jasno da se nešto ozbiljno dešava na stadionu kapaciteta 15.000 gledalaca.


I Đoković, i njegov rival Kvon Sun-vu su se vratili na stolice pokraj čuvenog travnjaka. 
Medicinske službe su pomogle osobi i desio se potom veliki aplauz kada su izlazili s tribina.


Meč je bio prekinut na oko pet minuta.


Neverovatrno, ali kasnije u istom setu, još jedna medicinska uzbuna se desila, i to zbog toga što je jednoj starijoj osobi u publici bila potrebna pomoć.


Đoković, podsetimo, želi da osvoji sedmu titulu na Vimbldonu, a 21. gren slem u karijeri. Uz to, želi da četvrti put uzastopno ovde podigne pehar, što su na Sveengleskom klubu uradili samo Rodžer Federer, Pit Sampras i Bjern Borg u Open eri", zaključuje "San".

Podsetimo, Novak Đoković u ovim trenucim aigra protiv Kvona, a njihov meč možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".


BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a