ĐOKOVIĆ STIGAO U BEOGRAD: Novak prvi put uslikan posle poraza od Nadala (FOTO)

Novosti online

02. 06. 2022. u 08:02

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković završio je učešće na Rolan Garosu. Srbin je izgubio u četvrtfinalu od Rafaela Nadala i na taj način izgubio priliku da brani titulu osvojenu prošle sezone, kada je u finalu savladao Grka Stefanosa Cicipasa.

ЂОКОВИЋ СТИГАО У БЕОГРАД: Новак први пут усликан после пораза од Надала (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Čim je završio takmičenje u Parizu, Nole se uputio ka Srbiji, a tokom jučerašnjeg dana stigao je u Beograd. Đoković je viđen na jednom događaju koji je organizovan na Belom dvoru.

Naime, radi se o dečjem baletu, manifestaciji kojoj je osim Novaka prisustvovala i kraljevska porodica Karađorđević, na čelu sa princem Aleksandrom Karađorđevićem i njegovom suprugom Katarinom.

Ako je verovati fotografiji, gde se vidi da je Nole nasmejan u okruženju dece, koja su bila akteri predstave dečjeg baleta, prvi reket Srbije je već ostavio iza sebe učešće na Rolan Garosu i okrenuo se pripremama za Vimbldon, koji počinje 27. juna.

Đoković će napasti pehar na Ostrvu iako šta god da uradi neće profitirati na ATP listi, jer se bodovi ne dodeljuju na Vimbldonu, a skidaju se prošlogodišnji kada je Novak bio šampion.

Foto: Printskrin

 

BONUS VIDEO: OVO JE NAŠ NBA MVP: Nikola Jokić ušao u istoriju, a hteo je da bude nešto drugo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024