"PARISKA PUBLIKA NE SHVATA SRPSKI HUMOR I PERFORMANS": Bogdan Obradović bez dlake na jeziku o dešavanjima na Rolan Garosu

Novosti online

01. 06. 2022. u 20:23 >> 20:39

RAFAEL Nadal je sinoć pobedio prvog igrača sveta Novaka Đokovića u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Francuske. Ovaj meč je bio u fokusu teniske planete, koja je sa velikim ushićenjem pratila i komentarisala duel teniskih bogova.

ПАРИСКА ПУБЛИКА НЕ СХВАТА СРПСКИ ХУМОР И ПЕРФОРМАНС: Богдан Обрадовић без длаке на језику о дешавањима на Ролан Гаросу

FOTO: Tanjug/AP

Poznati teniski trener Bogdan Obradović izjavio je da pariska publika ne shvata srpski humor i performans.

- Novak je broj jedan na svetu  i njemu treba da se kaže bravo, a ne bu! Nije publika njega omela. On je njih omeo, metlom ih je počistio ali oni žele da ga sapletu i da padne. To im je cilj i sa Vimbldonom, da ostane bez bodova. Ali, počistiće on sve njih opet- kazao je za "K1" temperamentni trener.

On tvrdi da je Đoković igrao sporije protiv Nadala.

- Novak nije do kraja istakao svoj "kiler instinkt" i tu je napravio grešku. Kada je ubrzao igru, postizao vinere i okrenuo rezultat, to je bila prava igra. Protiv Nadala jedino tako može da se igra, brzo. A Novak je igrao sporije Nadal je terao Novaka da trči. Treba Novak da se vrati na teniski teren, da se natrenira i pripremi- rekao je Obradović.

 

Podsetimo, sledeći grend slem je Vimbldon. Novak bi u London mogao da dođe tek kao šesti na planeti. On bi mogao da se nađe iza Stefanosa Cicipasa i Karlosa Alkaraza. Da se to ne bi dogodilo, potrebno je da odigra neki pripremni turnir na travi.

Đoković do kraja sezone brani 2.800 bodova - 1.200 za finale Ju-Es opena, 1.000 za titulu na mastersu u Parizu i 600 sa Završnog turnira.

Srbin bi bodovni saldo mogao da popravi ukoliko zabeleži dobre rezultate na američkoj turneji.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)