UŽIVAM U SVAKOM DANU, A SUTRA... Rafael Nadal ponovo govorio o kraju karijere.

Novosti online

01. 06. 2022. u 16:13

RAFAEL Nadal i Novak Đoković ponovo su odigrali teniski klasik, meč koji je trajao preko četiri časa u četvrtfinalu Rolan Garosa pripao je Špancu rezultatom 6:2, 4:6, 6:2, 7:6. Sve više u javnosti se govori o povlačenju Španca, a nakon duela sa Srbinom i sam je to još jednom najavio.

УЖИВАМ У СВАКОМ ДАНУ, А СУТРА... Рафаел Надал поново говорио о крају каријере.

FOTO: Tanjug/AP

Rafael Nadal muči muku sa povredom stopala, a iako se to nije videlo u meču protiv Novaka Đokovića, što je i sam Srbin na konferenciji za medije prokomentarisao, on je na konferenciji za medije istakao da nije pronašao dugoročno rešenje za problem koji ga muči, indirektno je najavio da razmišlja o kraju karijere.

- Dovoljno sam star da ne krijem stvari, ne želim da stojim pred vama i govorim stvari u koje ni sam ne verujem. Ne znam šta može da se dogodi. Mislim, kao što sam rekao ranije, igram na ovom turniru, zato što je moj tim učinio sve da budem spreman za Rolan Garos. Ne znam šta će se dogoditi posle. Imam taj problem sa stopalom, i ako ne nađemo rešenje i bar minimalno poboljšamo stanje, postaće znatno teže za mene, to je to, počeo je Rafael Nadal i dodao:

- Za sada uživam u svakom danu, uživam u prilici da budem u Parizu, a o budućnosti ne razmišljam previše. Naravno, boriću se da nađem rešenje, ali za sada ga nema. Mnogo energije potrebno mi je da igram još jedno polufinale u Parizu.

Za razliku od Rima gde je jedva hodao u jednom momentu, u Parizu je sa njim ceo medicinski tim.

- U Rimu nisam imao doktora sa sobom. Ovde ga imam i to mi omogućava određene stvari. Učiniću sve da do kraja turnira budem u najboljem mogućem stanju, a posle... Ne znam, iskreno, videćemo, ali sada sam dobro, rekao je Nadal.

BONUS VIDEO: Novak i Džuli igrali tenis u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri