OKAČILA REKET O KLIN PA OSVOJILA TURNIR U GOLFU: Bivša prva teniserka sveta Ešli Barti briljira u svim sportovima, sledeći je kriket?

Novosti online

03. 04. 2022. u 13:11

ŽENSKI tenis ima novu kraljicu nakon što je stara abdicirala. Iga Švjontek je preuzela prvo mesto VTA liste od Ešli Barti koja je, samo deset dana nakon što je tenisu rekla zbogom (mada se neki navijači nadaju da je to ipak samo doviđenja), osvojila turnir u drugom sportu!

ОКАЧИЛА РЕКЕТ О КЛИН ПА ОСВОЈИЛА ТУРНИР У ГОЛФУ: Бивша прва тенисерка света Ешли Барти бриљира у свим спортовима, следећи је крикет?

EPA/EFE

Sa nepunih 26 godina otići u penziju i to na vrhuncu, nije novost u tenisu. Doduše, Bjern Borg je imao skoro 27 kada je zvanično objavio (prvi put) kraj, ali je poslednje tri godine igrao samo masters u Monte Karlu i grend slemove izuzev Australijan opena.

- Ešli ima stvarno jak zamah - govorio je još pre dve godine legendarni golfer Tajger Vuds kada je odigrao egzibicioni meč sa trostrukom teniskom grend slem šampionkom.

U ženskom delu golf turnira u Brukvoter klubu, u predgrađu Brizbejna, Barti je dominirala i na kraju pobedila.

Je li ovaj uspeh još jedna epizoda koja najavljuje čime će se Ešli baviti posle preranog odlaska u tenisku penziju ili će se možda odlučiti za kriket, za koji takođe ima i intreresovanja i talenta, saznaće se u narednom periodu.

BONUS VIDEO - 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a