BOGDANU PONIŠTENA TROJKA SA CENTRA! Srbin besan na sudije: "ZAŠTO?!"

Novosti online

03. 04. 2022. u 09:30

SRPSKI košarkaš Bogdan Bogdanović nije blistao u pobedi Attlante protiv Bruklin netsa, ali je posle utakmice imao šta da kaže o suđenju.

БОГДАНУ ПОНИШТЕНА ТРОЈКА СА ЦЕНТРА! Србин бесан на судије: ЗАШТО?!

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Bogdanu je, naime, poništena trojka sa centra u finišu utakmice. Bio bi to jedan od spektakularnijih koševa Srbina u karijeri, a popravio bi i njegov katastrofalan učinak za tri na ovom meču (nula od šest).

Zbog ove situacije srpski košarkaš se oglasio na društvenim mrežama i javno zatražio pojašnjenje od sudija zbog čega trojka nije bila priznata, iako je svestan da komentarisanje suđenja na ovaj način može da izazove suspenziju u NBA.

- Zašto ta trojka nije važila? Tražim objašnjenje - zapitao je na Tviteru srpski košarkaš sudijsku organizaciju NBA lige koju je označio u tvitu.

A celu pometnju izazvao je očajan šut za tri Hertera neposredno pre Bogdanovog pogotka. Nije jasno da li je saigrač našeg asa promašio sve ili je lopta ipak zakačila obruč, a to izgleda ni zapisnički sto nije video najbolje.

Nakon promašaja Hertera, kada lopta na prvi pogled nije dirala obruč, ostalo je oko pet sekundi za ostatak napada Hoksa i zbog greške u satu nije se moglo utvrditi da li je Srbin izbacio loptu na vreme. 

- U mojim očima ovo se računa - napisao je jedan utučeni fan Bogdana Bogdanovića.

BONUS VIDEO - Arhitektonsko čudo usred pustinje

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)