DA LI JE OVO DEL POTROV KRAJ? Emotivne scene u Argentini, oprašta se Đokovićev prijatelj? (VIDEO)

Č. V.

05. 02. 2022. u 21:08

LjUBITELjI tenisa sa nestrpljenjem očekuju povratak na teren Huana Martina del Potra. To će se desiti u ponedeljak kada počinje turnir u Buenos Ajresu. No, to će možda i poslednje takmičenje na kome ćemo videti "džina iz Tandila".

ДА ЛИ ЈЕ ОВО ДЕЛ ПОТРОВ КРАЈ? Емотивне сцене у Аргентини, опрашта се Ђоковићев пријатељ? (ВИДЕО)

Foto: EPA

Uoči početka turnira u Buenos Ajresu, "Delpo" je održao emotivnu konferenciju za štampu, na kojoj je rekao "da ne može da opiše kroz kakve bolove je prolazio", dodajući "da mu koleno predstava pravu noćnu moru".

Inače, Delpo je veliki prijatelj Novaka Đoković i često je Argentinac biranim rečima govorio o srpskom asu.

- Ne znam da li je ovo povratak, ili kraj karijere. Ne mogu da zamislim bolje mesto za završetak moje teniske priče od Buenos Ajresa, ali još uvek ne znam da li će mi ovaj, ili možda turnir u Riju, biti poslednji u karijeri, ili ćemo na to sačekati, rekao je argentinski as.

Argentinac već duže vreme vredno trenira kako bi što spremnije dočekao početak ovog turnira, a priliku da oseti koliko može imao je protiv srpskog tenisera Dušana Lajovića.

Na snimku se može videti kako Del Potro trenira sa Ducijem. Ponovo smo na delu mogli da vidimo najbolji repertoar udaraca "džina iz Tandila". Počelo je sa dobrim servisom, nastavilo se njegovom prepoznatljivom ravnom forhend paralelom, a završilo se volejem na mreži.

Nema sumnje da su svi obožavaoci "belog sporta" oduševljeni što se ovaj 33-godišnjak i osvajač Ju-Es opena 2009. godine vraća na teren.

Žreb za turnir u glavnom gradu Argentine još nije održan, pa ostaje da se vidi sa kim će Haun Martin igrati na startu.

Del Potro je poslednji meč odigrao 19. juna 2019. godine kada je u Kvinsu pobedio Denisa Šapovalova. On trenutno zauzima 757. mesto na ATP listi.

BONUS VIDEO: Dolazak Novaka Đokovića u zgradu opštine Budva

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!