AUSTRALIJAN open se igra bez aktuelnog šampiona, rekordera turnira i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Mnogi se pitaju da li će osvajač devet titula u Melburnu opet igrati na prvom grend slemu.

Coc

23.01.2022. 09:53

Dobro organizovan turnir u zemlji koja zna ko joj glavu nosi ne bi dozvolio da dodje u situaciju da kompromituje na ovakav nacin. Niti da trazi rešenja u hodu ili daje obecanja za budućnost a u sadasnjosti je izgubio poverenje. Istina, ljudi greše i ostvaruju ciljeve svim sredstvima ali ako su sredstva tako surova onda cilj ne opravdava sredstva. Sociopatije su bolesti modernog drustva gde su pojedinci usmereni samo na sebe. Takav odnos se tolerise pa pojedinci i interesne grupe nesto rade a ne procenjuju unapred kakve ce da budu posledice. Nuklearno oruzje svima treba da bude na umu da paze na sebe, druge i posledice.

Djordje

23.01.2022. 10:37

Djokovic vise nikad ne bi trebao da igra u australiji! Ako drzi do sebe. Takvo ponizenje njega i njegove zemlje ne bi trebalo da zaboravi! Ima drugih slemova gde moze da uzme to sto mu treba ali australiju i njihov narod koji ga ocigledno mrzi jer je srbin nikad vise!

Gorki

23.01.2022. 10:56

Неверовати лицемери. Од човека су направили чудовиште, али због новца су спремни све да заборава. Западна култура.

milan lala

24.01.2022. 09:36

Ako zaboravi sva ponizenja i sve uvrede upucene nemu i njegovoj zemlji i ako mu je njihov novac vazan onda neka ide . Ja nikada vise u tu zemlju nebi stupio ni kao sportista ni kao obican gradjanin.