"ZA SVE VAS KOJI SE BRINETE ZA NOVAKA..." Srđan Đoković se oglasio prvi put od deportacije, i to kako!

Novosti online

20. 01. 2022. u 18:12

NOVAK Đoković je u nedelju deportovan iz Australije, a u četvrtak popodne se njegov otac, Srđan, prvi put oglasio tim povodom.

ЗА СВЕ ВАС КОЈИ СЕ БРИНЕТЕ ЗА НОВАКА... Срђан Ђоковић се огласио први пут од депортације, и то како!

Foto: N. Paraušić

Najbolji teniser sveta je, podsetimo, proteran iz zemlje u koju je došao da brani tri uzastopno osvojene grend slem titule u Melburnu, a vizu mu je oduzeo ministar za imigracije Aleks Houk jer "Novak predstavlja opasnost za zdravlje i red u Australiji".


Đoković je u ponedeljak stigao, letom preko Dubaija, u Beograd, u kome se zadržao kratko, a nedugo posle prisustvovanja bogojavljenskoj liturgiji u prestonici Srbije, uputio se u Crnu Goru


I, dok se tamo dešava pravi mali skandal, jer državna televizija Crne Gore dozvoljava sramotna vređanja, čak i pozive na proterivanje najboljeg igrača na svetu, njegov otac je poručio sledeće na Instagramu:

Instagram / Srđan Đoković


- Za sve vas koji se brinete, Novak je dobro i sve vas pozdravlja! Ništa mu niko ne može, niti će mu ikada moći! Vole vas svi Đokovići!, napisao je Srđan Đoković.

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković, ali i šta se sve dešava na Australijan openu 2022, koji je počeo u ponedeljak bez branioca titule.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (19)

DAN ZEMLJIŠTA: Zemlja i voda su izvor života