ЂОКОВИЋ НАПУСТИО СРБИЈУ: Новак са кишобраном у руци на старој дестинацији (ВИДЕО)

Новости онлине

20. 01. 2022. у 12:04

НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић је после кратког боравка у Београду, где је стигао након депортације из Аустралије, продужио до Црне Горе.

ЂОКОВИЋ НАПУСТИО СРБИЈУ: Новак са кишобраном у руци на старој дестинацији (ВИДЕО)

Фото: Твитер

Наиме, Новак се није дуго задржавао у Србији, где је пре свега дошао да види своју породицу, а на Богојављење је виђен у цркви Ружици, где је присуствовао литургији.

Ђоковић се није пуно појављивао у јавности током боравка у престоници Србије, а сада је и променио место на којем борави.

Наиме, најбољи тенисер света усликан је у Тивту, где иначе и има стан у елитном насељу Порто Монтенегро.

Ђоковић је виђен на градској риви, иако је падала киша, а такође је излазио у сусрет фановима који су желели да се сликају са њим.

Новак је био у друштву неколико мушких особа које су имале кишобране и ишле за њим, што можете да видите и у снимку који се појавио на друштвеним мрежама.

Србину ће одмор бити и те како потребан. Подсећамо, Федерални суд Аустралије који је депортовао Новака Ђоковића коначно је после четири дана ћутања објаснио разлоге због којих је одбијена жалба на укидање визе.

Наиме, Аустралијанци су депортовали Новака Ђоковића након што је министар за имиграције Алекс Хок мислио да је први тенисер света опасност по јавни интерес, односно да би могао да утиче на оне Аустралијанце који нису вакцинисани. 

У одлуци се наводи да је Ђоковић био опасност по здравље и ред, јавни интерес. Како је данас наведено, између осталог, главни разлог за протеривање Новака Ђоковића је што, како кажу, угрожава здравствену сигурност, уз напомену да није прекршио никакав закон Аустралије.

Подсетимо, у међувремену се појавила и вест да ће Ђоковић тужити Владу Аустралије и тражити одштету од 3,8 милиона евра због лошег третмана.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КРЕНУЛО ЈЕ! Александра Крунић успешна на старту квалификација за Ролан Гарос