LASLO Đere poražen je od Denisa Šapovalova 3:1, ali ga je u uvodnom meču Australijan opena propisno namučio.

Hajnebudali

17.01.2022. 10:17

@Mungos - Mogao je i da se pospe benzinom i zapali, zar ne? Hoćemo li sad svi da uništimo svoje živote i karijere zato što je Novak Đoković iskoristio svoje zakonsko pravo na izbor(podržavam ga i ja u tome)? Đere nije osvojio 20 gren slemova i nema 300 miliona dolara kao Nole pa ne može sebi da priušti da bojkotuje svaki turnir da bi pokazao solidarnost s Nolom. Njemu i poraz u prvom kolu AO znači, a morao bi pet puta da igra prvo kolo grend slemova da skupi novac za ovo Noletovo suđenje. Mislite malo glavom, kad već podržavate Novaka što misli svojom!

Boba

17.01.2022. 09:54

Mungosu, ne glupiraj se! Neka omladina igra i zaradi za život. Oni imaju porodice i moraju izdržavati ih. Nisu oni vodeći teniseri pa da mogu sebi taj luksuz priuštiti da padnu još niže. Njihove zarade su male.

Aca

17.01.2022. 10:49

Kakav je svet tako Novak treba da se ponasa i to bez grize savesti. Ili da prekine karijeru. Samo, zaverenici ce brzo doneti odluke da ce i u Srbiji zabraniti nevakcinisanima da zive i rade a i decu ce prisilno vakcinisati

Julija

17.01.2022. 11:01

Pa, da! Dok se on borio i za prava vas nižerangiranih i zbog toga bio na Golgoti, vi ste se kao miševi utišali. A svi ti koji šapuću, likuju bedni , jer misle da će oni time biti veći. Ali ne vredi. Mali ostaju, mali, a veliki i nakon neuspeha ostaju veliki.

zaliv net

17.01.2022. 11:58

Ja licno nisam na strani Djokovica, mogao covek lepo da se vakcinise a ne da izigrava doktora. Kad je virus u pitanju slusas virusologa, kad je tenis u pitanju mogli bi da slusamo Noleta. Ljudi ne kapiraju da su u Australiji 90% odgovorni i savesni a kod nas je to 50-50% otuda i ovakva situacija kod nas i ovakvo razmisljanje. Udjes u prodavnicu ili trzni centar i uveris se sam koliko smo neodgovorni, na ovakvu situaciju imamo oko 30% onih koji ne nose maske. Niko nista ne kontrolise ili sankcijonise a politicari podrzavaju "antivaksera" umesto da se ograde ili cute...

Mali Perica

17.01.2022. 15:31

Koliko je bilo tenisera iz Srbije? I svi su se vakcinisali. Samo Novak se nije vakcinisao, a da li je preležao koronu je pitanje. A zašto je pitanje? Zato što je sve moguće i cak verovatno sudeći po svim dogadjajima u decembru.

Vladimir

17.01.2022. 16:38

Ako je i Kirjos počeo da brani Novaka onda nešto nije u redu. Ja sam ga branio s početka jer nema smisla da čoveku daš vizu pa mu je uzimaš ali sam i mislio da je dobio izuzeće zbog nekih zdravstvenih problema zbog kojih za njega bi bilo ne poželjno da primi vakcinu dok ispade da je dobio izuzeće zato što je po drugi put zakačio virus. Šta bi bilo da nije, odustao bi od turnira, čuo je najave njihovih političara i po zadnjim anketama 60% Australijanaca je bilo za to da ga proteraju i onda je jasno šta će ministar da uradi, a Novak je mogao lako da igra tamo i da ostane ne vakcinisani, jedino što je umesto papira kojim se potvrđuje da je imao covid je trebao da kaže javno da je primio vakcinu i pokaže papir, nikome tamo ne bi palo na pamet da proverava da li je on stvarno primio vakcinu ili ne već im je važno kakvu poruku šalje, mnogo tenisera i njihovi timovi ne mogu sebi da dopuste da se odreknu zarade od GS čak i svi u Novakovom timu su vakcinisani da bi išli tamo sa njim, za nikoga drugog iz njegovog tima nije traženo izuzeće i niko nije imao problema sa vlastima Australije, njemu je važnije da bude ne vakcinisan nego da bude najbolji na svetu, važnije mu da ne primi vakcinu nego zaradi 3mil € za pobedu, da je u pitanju Novak od pre 15god bez stotina miliona i žene mu Jelene sutra bi ga gledali kako igra i navijali za njega, tako se i lakat bojao da operiše i umalo zbog toga završio karijeru pre 5god, a da je to uradio više ga se u svetu tenisa niko ne bi ni sećao jer na Rodgeru i Rafi bi ostala sva pažnja, taman je došao u poziciju da se nametne i onima koji ga ne vole kao GOAT i kao br1 svetskog tenisa u svakom smislu i on upuca sebe u nogu sve zbog jedne posrane vakcine koju su primili već milioni i sve njegove kolege teniseri ili bar kažu da jesu kao što je i on mogao da kaže da jeste pa posle kad osvoji još neki GS završi karijeru kao GOAT nek piše u memoarima kako je igrao ne vakcinisani, jer sve pare i bogatstvo koje je zaradio zaradio je udarajući žutu lopticu, a ko može da ti za tako nešto besmisleno toliko plaća pa samo ovi bogataši sa zapada čija je to zabava, pare od turnira, od sponzora sve to dolazi sa tog zapada i sve turnire sem 2-3 manja tamo i igra. Neću da ga branim jer meni da je ponuđeno da odem u Australiju na 2 nedelje i da ću za to vreme da zaradim 100x od njega manje ja bi ne 2 vakcine nego ako treba i za tetanus bi se ponovo

trecasrbija

17.01.2022. 16:58

Mogao si ,a nisi.Kada se on borio za vas,da vam bude bolja pozicija na turnirima,kada je bio spreman da se odrekne svoje Zarade u vasu korist,....ma kome sad pricati..

Zika Stefanovic

17.01.2022. 17:13

Sram vas bilo sto napadate Lasla, on je rekao sto je mogao i veoma lepo je rekao za Novaka. Vi bi ste hteli da se on potpuno zrtvuje. Ja volim Novaka isto kao i vi, mozda i mnogo bolje, ali Novakovo ponasanje pred polazak u Australiju nije odgovaralo onima koji su ga "pratili', a mozda ga je neko tuzio od vas australiskim vlastima da nije vakcinisan. I zato je imao problema. Bilo kako bilo, mozda svi nesto mozemo nauciti iz ovoga i bez prebacivanja krivice na drugoga.

Poenta price

17.01.2022. 17:31

Nije rec o vakcini, kao sto na US open nije loptica ubila sudiju!! Secate li se koji klub je 1991.bio svetski sampion u fudbalu. Srpski klub!?? Zvezda. Rec je o tome da zapad padaaaaa i ne mogu to da podnesu. Sport ide ispred svega i pokazuje buducnost. Dolazi vreme istoka, cao zapadne imperije!!

Poenta price

17.01.2022. 17:31

Nije rec o vakcini, kao sto na US open nije loptica ubila sudiju!! Secate li se koji klub je 1991.bio svetski sampion u fudbalu. Srpski klub!?? Zvezda. Rec je o tome da zapad padaaaaa i ne mogu to da podnesu. Sport ide ispred svega i pokazuje buducnost. Dolazi vreme istoka, cao zapadne imperije!!

MiR

17.01.2022. 17:51

Zasto je nemoguce oceniti komentare? Da slatko udarim minuse ovim nekoliko sitnim dusama, koje ne shvataju da se na muci poznaju junaci! Bruka i sramota!

Dragana

17.01.2022. 18:23

Da si covek, znao bi šta da uradiš ..nekad je cast bila " poginuti " za druga, a sad...sad ni za onog koji na svakom koraku brine više o vama nego sebi postavljaš pitanja...dzabe ti novac, dzabe ti karijera kad si ogluveo na srce....šta su uradili velikani tenisa za Pilica...cuješ li za cim zali jedan Amerikanac što nije bio tamo ...da bi se vratio s Novakom...maa...marš bree