SRBIJA JE O OVO ČEKALA: Poznato kada će Novak izaći na teren, ako mu dozvole!

Novosti online

16. 01. 2022. u 06:19

ORGANIZATORI Australijan opena objavili su satnicu mečeva 1. kola Australijan opena. Još uvek nije sigurno da ćemo na otvaranju gledati srpskog tenisera Novaka Đokovića, koji nakon suđenja čeka odluku o tome hoće li biti deportovan ili će mu učešće na turniru biti dozvoljeno.

СРБИЈА ЈЕ О ОВО ЧЕКАЛА: Познато када ће Новак изаћи на терен, ако му дозволе!

FOTO: TSS/Neda Miletić

Dok čekamo zvaničnu odluku suda o tome hoće li Novak dobiti priliku da brani prošle godine osvojenu titulu poznato je kada bi trebalo da izađe na teren, pod uslovom da dobije dozvolu da zaigra.

Odlučeno je da do pomeranja žreba ne dođe, te će u slučaju da Novak bude izbačen sa turnira zbog deportacije, njegovo mesto zauzeti "srećni gubitnik", dok Andrej Rubljov ostaje na već određenom delu kostura.

Prvi meč dnevnog programa na Rod Lejver areni igraju Nemica Tatjana Marija i Grkinja Marija Sakari. Nakon toga na terenu će se naći Kamila Osorio i Naomi Osaka, potom, ne pre 16 časova po našem vremenu Markos Giron igra protiv šestog nosioca Rafaela Nadala.

Večernji termin otvoriće Ašli Barti i Lesia Curenko, taj meč igraće se od devet časova ujutru po našem vremenu, a potom će na teren Novak Đoković i Miomir Kecmanović.

Prvog dana će na teren još i Laslo Đere igraće na Džon Kejn areni protiv Denisa Šapovalova, dok će Marton Fučović i Dušan Lajović odigrati prvi meč na terenu 14, gde će treći meč odigrati Nikola Milojević protiv Mekdonalda.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!