NOVAK ĐOKOVIĆ ima poseban diplomatski pasoš Srbije, koji je trebalo da mu garantuje drugačiji tretman australijskih graničnih službenika kada je ulazio u zemlju.

Komentari (17)

Mila

14.01.2022. 09:55

Stvarno,ja sam bila sigurna da mi nemamo ambasadu u Australiji.Kad ono oni se samo pravili mrtvi kao i kompletana "vlast"u našoj zemlji po ovom pitanju.Ne smeta meni ponašanje vlasti Australije po obom pitanju,šta njih briga za Novaka,ali ćutanje naših e to je sramotno!!

Pravo na diplomatski imunitet imaju samo zvanične diplomate neke države

14.01.2022. 10:31

Sva sreća pa nije to inače ko zna kakve bi perverzije pravio zbog svoje alavosti i samoživosti. Nek se VAKCINIŠE i ne pravi više svinjarije. Ako neće, neće i njegov problem, a ne da celu Srbiju stavlja na stub srama.

Mila

14.01.2022. 11:26

@Pravo na diplomatski imunitet imaju samo zvanične diplomate neke države - Znači sramota je zalagati se na pravo izbora i misliti svojom glavom?Nikom on nije zabranio da se vakciniše on samo brani svoje pravo i pravo svakog ljudskog bića da sam odlučuje o svom zdravlju.

MOJ SAVET NOLETU

14.01.2022. 10:53

Kako god da se zavrsi saslusanje i sudjenje, NOLE BOJKOTUJ TAJ AO, vrati se kuci, TI SI HEROJ SLOBODARSKOG SVETA. Herijcino, vrati se kuci, i sve poduzmi sto je u tvojoj moci, da se taj turnir nikad vise ne odigra u Australiji, poduzmi sve da se turnir prebaci u Kinu, tako bi zadao smrtonosan udarac australijskim nacistima.

NOLE BOJKOTUJ TAJ AO

14.01.2022. 12:30

Gde da bojkotuje, da li si pri pameti? Vidiš da se svim silama uprego da ga igra. Pare su to bato, sve će taj gastos iz Monte Karla da pregrmi samo da uzme siroma još koje milionče. Ogromna greška je što su mu uopšte dali vizu u novembru, a da nije priložio bilo kakav dokaz za medicinsko izuzeće. E kada je narod tamo zagmeo i to u ogromnom broju e tad je bilo vuna kićo, proradila im **** ko meduza.

Simostep

14.01.2022. 16:33

Sad njihov diplomata kad dođe, treba mu uzvratiti istom merom. Dati ga u "migranski hotel". Tako svakog njihovog, pa da vidiš kako se to brzo pročuje. Neće više biti problema

psihijatar

14.01.2022. 18:28

Greška je što je lagao o mnogo čemu, mnogo je grešaka napravio, št ne doliuje velikom sportisti Greška je i od vlasti, kakav je on diplomta da ima diplomatsi pasoš? Samim tim, evidentno je da Australija ter svoje stravi, dobro su i rekli, nije diplomata, da bi imao diplomatski imunitet Na kraju krajueva, tj na poetku, da se vakcinisao, a ne mudrovao, ni do čega ne bi došlo Ako ne želi, ili je antivakser, šta god, e pa onda izvini, ne možeš da igraš na AO i to je to

SinišaBN

14.01.2022. 18:35

Ako je već ova saga poprimila političke razmjere, logičan slijed bi bio proglasiti australijskog ambasadora u Srbiji personom non grata, odnosno uskratiti mu gostoprimstvo. Bilo kako bilo, Novak je apsolutni šampion i najbolji svjetski teniser svih vremena, sviđalo se to nekome ili ne. Ne treba zaboraviti da ovo nije prvi put da se prema Novaku primjenjuju drugačiji aršini u odnosu na konkurenciju. Novače, živ ti nama i zdrav bio mnoga ljeta, istina će kad tad izaći na vidjelo i pravda pobjediti.

Atila

14.01.2022. 22:25

Овај коментар,МОЈ САВЕТ НОЛЕТУ, је нешто највоље што сам прочитао.Чудим се да су га објаили.А ја кажем, уз то да им ј...,м м...у за сва времена нацистичка.

Pera

16.01.2022. 10:16

Utuvite u glavu demokratija nepostoji svet je u haosu postoje svetski žandar Amerika pod upravom Engleza tim jezikom se isključivo govori svoj maternji jezik gubi smisao kao državni novac prelazi kakoti moćnik nametne svoju valutu Evropa pada pod uticaj zašto su Englezi izašli iz Evropske unije,

Vladimir

17.01.2022. 15:46

Konacno da vidimo da ima neko ziv u toj ambasadi . Coveka maltretiraju 10 dana oni se ne cuju . Bruka i sramota kakve zastupnike po svetu placamo .

Slobodan gradjanin

17.01.2022. 18:22

Kakav šef diplomate takva i ambasada Srbije u Australiji. Čitavo vreme ćutali ko jebene kurve, sramota. Sve ih pod hitno vratiti u Srbiju.

Lucky

17.01.2022. 19:16

Cemu diplomatski pasos u koliko nema posebno znacenje ??? Ovaj australijski politicar treba to da zna! Neka stavi sebe u situaciju da ode u Kinu a oni bez obzira na diplomatski pasos ,bace ga u njihov zatvor. Ali kada glupi vode zemlji onda je tako. Novak ima 3 mogucnosti za tuzbu i po sve 3 treba da dobije bez problema a otsteta za njih je milionska. Ako nece zbog sebe da tuzi onda bar zbog dece koja nemaju roditelje ilj zive u bedi i bolesti ,ovde po Srbiji.Ja bi sigurno tako uradio da sam na njegovom mestu.