NOVAK Đoković je i dalje u Melburnu, a iako se očekivalo da će se obratiti javnosti tokom konferencije za štampu njegove porodice u Beogradu, on je iskoristio jednu drugu platformu za to, dok je samo obraćanje porodice Đoković od prvog momenta bilo vrlo zanimljivo. Mogli ste da ga pratite iz minuta u minut uz portal "Novosti".

Komentari (6)

Jastreb

10.01.2022. 13:39

Čudi me da nema tako žučnog reagovanja Tadića, Jeremića Đilasa Jankovića... na čijoj je tribini 2012. godine cela porodica Đoković stajala i davala podršku. Čudi me da mu bar Ćuta nije dao podršku a Novak je KAO ŠTO ZNAMO PODRŽAO ZATVARANJE AUTOPUTEVA od strane bande neradnika i pod palicom lopovskih tajkuna. Ali ima i nešto što nije čudno, a to je da oni protiv kojih je, srpska vlast, učini sve preko diplomatskih kanala da ga zaštiti. Njima čestitke a on nek se pita protiv koje je vlasti vidimo konstantno.

Branko

10.01.2022. 13:56

Рафа ће се загрцнути и придавити од свог баљезгања - ако стигне Нолету на зицер има да преда меч и подвије реп као бесна кучка без мозга и образа..

Branko

10.01.2022. 14:02

AO да се унапреди у супер ГС који доноси одједном 3 ГС титуле само за Новака јер управо унапређен у супер хероја антиглобализма заслугом владе и судства Аустралије…

Ami

10.01.2022. 14:17

Nadam se da ce se i ovaj kosmar zavrsiti dobro za Novaka al i da ce ga podstaknut da se zamisli kakav primjer daje…..al njegovog pc’s poredjenje sa Isudom je stvarno glupost- to mu nije trebalo

Novak je jedan pošten izuzetan čovek

10.01.2022. 14:50

Aha, pa se tako pošten sa pozitivnim rezultatom na koronu od 16.12 sutradan švrćkao u poštu da primi markicu, pa u teniski savez da deli nagrade. Je l se izrukovao, izgrlio i izljubio na ta dva mesta gde je bio sa sve koronom koju je imao?