SRBIMA PUKO FILM: Snimak sukoba s policijom kada je auto s Đokovićem izašao iz garaže advokata (VIDEO)

D. N.

10. 01. 2022. u 11:43

NOVAK Đoković je i dalje u Melburnu, gde uz sebe ima ogromnu podršku tamošnje srpske zajednice, čiji se jedan deo sukobio s policijom.

СРБИМА ПУКО ФИЛМ: Снимак сукоба с полицијом када је ауто с Ђоковићем изашао из гараже адвоката (ВИДЕО)

@paulsakkal

Kako izveštava Razik, "ružne scene" su se desile kada su kola "opkolili okupljeni ljudi, koji su nasrnuli i na policiju. Kola su umakla, ali su se potom nastavili nešto manji sukobi, tokom kojih je policija koristila i suzavac (pre će biti biber-sprej).

 

 Situacija se potom primirila, ali je primećeno da se jedan učesnik protesta držao za nos, jer je izgleda dobio udarac od policajca.

Gde je tačno odvezen Novak Đoković, i da li je on uopšte bio u kolima, nije poznato, ali logika kaže da jeste bio u vozilu, jer što bi se Noletovi navijači zatrčali ka tom četvorotočkašu da to nije bio slučaj? 

Prema navodima pojedinih medija, "Đoković je odvezen na trening", mada je pravo pitanje da li bi, posle osmočasovnog praćenja suđenja i petodnevnog boravka u ne baš prijatnim uslovima, prvo otišao na teren. Logičnija je pomisao - da je prebačen u kuću koju je sa svojim timom iznajmio još ranije, pre nego što se ceo ovaj skandal oko njegovog privođenja i desio.

Podsetimo, Australijan open počinje sledećeg ponedeljka, 17. januara, a srpski as na njemu treba da brani tri uzastopno osvojene titule.

Ostanite i dalje uz portal "Novosti" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na temu Novak Đoković i Australijan open 2022

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ REKET ZAMENIO PALICOM: Vratio se u Marbelju i u prvom planu mu trenutno nije tenis (FOTO)