NOVAK Đoković je ovih dana u centru pažnje teniske javnosti zbog situacije sa Australijan openom, koronavirusom i vakcinacijom, a usred silnih kritika koje upućuju mediji te zemlje, ali i sa ostalih meridijana na kojima se govori mahom engleskim jezikom, dobio je i jedno izvinjenje.

Soko

26.10.2021. 16:05

Opšte poznato je da su Englezi Australijski kontingent naselili kurvama i kriminalcima.U protivnom bi kaznu služili po Engleskim zatvorima. Naravno takvi kakvi su prvo su proterali Aboridžina i uzeli im zemlju.Šta drugo i danas očekivati od potomaka sa takvim pedigreom.

Dr Natasa Petrovic

27.10.2021. 09:11

Mi zaista nemamo merilo i kriterijume ...svaka cast Novaku Djokovicu na uspesima i humanitarnom radu ali da li bismo komentarisali ii objavljivali tako pristrasne clanke da je npr. Djokovic vakcinisan a Nadal, Medvedev , Federer nisu ?!Ne - vec bismo osuli drvlje i kamenje na njih.Promovisemo vakcine kao civilizacijski tok a branimo nekog antivaksera.I to je u redu -njegovo ljudsko pravo(valjda moderna demokratija -jer do pre 30-ak godina nije bilo tako) ali je isto i pravo da jedna drzava zahteva da se zastiti . U nadi da ste demokratski medij -ocekujem objavu svog komentara.

Sasha

27.10.2021. 10:29

I treba da mu zabrane ako se nije vakcinisao a izgleda da nije posto se ne izjasnjava javno. Ko misli da ne tera vodu ni na ciju stranu. Sta reci a ne zaplakati.