NOVAK NA VELIKOM ISPITU: "Sledeća generacija" preti Đokoviću pred Ju-Es open

Novosti online

21. 08. 2021. u 09:49

MASTERS u Sinsinatiju došao je do same završnice a dosadašnji rezultati nagoveštavaju da će Novak Đoković imati težak posao da na Ju-Es openu stigne do kalendarskog gren slema.

НОВАК НА ВЕЛИКОМ ИСПИТУ: Следећа генерација прети Ђоковићу пред Ју-Ес опен

FOTO: Tanjug

Novak će na US openu osim kalendarskog GS juriti i rekordnu 21. titulu sa mejdžorsa, čime bi pretekao Rafaela Nadala i Rodžera Federera, koji su već najavili da neće učestvovati Njujorku jer su zbog povreda završili sezonu.

Ipak, Novaku neće biti ni malo lako da se dokopa pehara u Njujorku, pošto su igrači iz mlađe generacije u dobroj formi, što pokazuju i na Mastersu u Sinsinatiju.

Prva četiri nosioca, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev i Andrej Rubljov osigurali su mesto među četiri najbolja.

Medvedev je savladao Karenja Bustu sa 2:0, Cicipas je savladao Ože Alijasima sa 2:1, Zverev je bio siguran protiv Kaspera Ruda sa 2:0, a uspešan je bio i Andrej Rubljov koji je pobedio Benou Pera sa 2:1.

U polufinalu će se sastati Medvedev i Rubljov, koji igraju od 19 časova, kao i Zverev i Cicipas, čiji meč počinje tačno u ponoć.

(telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024