RAFAEL Nadal se vraća se na teren.

NOvak

02.08.2021. 16:20

Novakovo ponasanje i izliv besa je za svaku osudu. On je bio u formi i mogano je osvojiti medalju, pa makar i bronzu. Ali izliv besa, lomljenje reketa i nakraju okretanje ledja partnerki koja je isto tako zastupala svoju zemlju je za svaku osudu. Ali eto, bogati i privilegovani imaju pravo da rade sta hoce i da zastupaju zemlju.

Inica

02.08.2021. 16:39

Rafa je apsolutno u pravu. Onaj reket koji je bacio kao da je mene pogodio u glavu. Mislim da njegova izderavanja i bacanje reketa, ce mu vise doneti jos manji ugled koji je taman poceo da uziva posle French Open-a i Vimbldona.

Vukasin

02.08.2021. 17:54

Napisao sam Novaku pre mnogo godina da prestane da baca reket na tribine jer ako povredi nekoga to bi ga koštalo miliona, posebno ako bi se to dogodilo u SAD -u gde je to učinio nekoliko puta. Prestao je to da radi i nikada ga nisam video da baca svoj reket u tribine. Što se tiče olimoika, kako možemo očekivati više nakon njegove pobjede u Australiji, Parizu i Londonu. Količina energije koja je bila potrebna za osvajanje ovih grand slamova bila je ogromna, pa kada je igrao u Tokiju pod uslovima koji bi čak ubili konja, razumljivo je da je reagovao na takav način. Bio je to mentalni propust po vrućini i vlazi, vidite da se mentalno nije snašao. Ovo su olimpijske igre zaboga i igrati pod takvim uslovima je kao igrati na vrhu Everesta