ZAVRŠENA PETNAESTA MEĐUNARODNA BICIKLISTIČKA TRKA BEOGRAD - BANJALUKA: Estonski takmičar prigrlio trofej

V.Mitrić

26. 04. 2021. u 22:24

PETNAESTE Međunarodna biciklistička trka Beograd - Banjaluka, na kojoj je učestvovalo 170 biciklista iz 30 zemalja, završena je juče u Banjaluci.

ЗАВРШЕНА ПЕТНАЕСТА МЕЂУНАРОДНА БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА БЕОГРАД - БАЊАЛУКА: Естонски такмичар пригрлио трофеј

FOTO: GU Šabac

Pobednik trke je Mikel Reim iz Estonije. Cilju poslednje etape ove biciklističke trke prisustvovao je i gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.

On je istakao da je Šabac počastvovan što je bio domaćin prve etape ove trke i da će u narednim godinama sport biti u službi promocije grada Šapca.

- Ovo je sportski događaj koji spaja Republiku Srbiju i Republiku Srpsku. Zajedno sa predsednikom Skupštine grada Šapca Nemanjom Pajićem učestvovao sam u proglašenju pobednika trke - rekao je Pajić i dodao:

- Ovo je prilika da osim sporta, promovišemo i gradove i opštine kroz koje trka prolazi. Naši sugrađani su oduševljeno pozdravili takmičare na Dan grada Šapca, i imali priliku da vide neke od najboljih svetskih biciklista - rekao je gradonačelnik Pajić.

FOTO: GU Šabac

Međunarodna biciklistička trka Beograd – Banjaluka startovala je 22. aprila iz Beograda i vožene su četiri etape: Beograd - Šabac, Obrenovac – Bijeljina, Bijeljina – Vlasenica i završna Prijedor – Banjaluka.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati