VAŽAN POZIV: Zberbanka pozvala sve klijente da ostave mejl, a ovo je razlog

B. Ca.

26. 04. 2021. u 21:30

NA području planina Suvobor i Rudnik, teritoriji grada Beograda i u zaštićenom području Nacionalnog parka "Fruška gora", biće posađeno više od 20.000 sadnica drveća.

ВАЖАН ПОЗИВ: Збербанка позвала све клијенте да оставе мејл, а ово је разлог

Foto: Promo

U pitanju je potpisana saradnja između Zberbank Srbija JP "Srbijašume" i JP Nacionalni park "Fruška gora". To će dodatno doprineti unapređenju brige o šumama i životnoj sredini u našoj zemlji.

Potpisivanju ugovora je prisustvovala i Irena Vujović, ministarka zaštite životne sredine u Vladi Srbije, koja je tom prilikom pohvalila inicijativu Zberbank i poručila da je to dobar primer. Ove akcije pošumljavanja deo su ekološke i društveno odgovorne inicijative pokrenute u okviru projekta pod nazivom "Zber - zeleno - 1 imejl = 1 drvo".

Reč je o projektu u okviru kog je Zberbank Srbija pozvala svoje klijente da banci ostave imejl adresu i da ubuduće sva obaveštenja Zberbank dobijaju elektronskim putem, a ne u štampanoj formi. Tom prilikom, Zberbank se obavezala da će u ime svojih klijenata, za svaki prikupljeni imejl posaditi po jedno drvo i time pružiti dodatni doprinos unapređenju brige o sredini u kojoj živimo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...